zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Sera Professional Flagelol 50 мл. - против вътрешни паразити

Sera Professional Flagellol - против вътрешни паразити

Много опасни паразити досега бяха трудни за преборване. Често трябваше да се прибягва до ветеринарно-медицински средства, които се отпускаха само с предписание от ветеринарен лекар. Тези продукти обаче не са предназначени специално за риби и приложението им е рисковано. Сега от лабораториите на Хайнсберг идва оптимално решение за акваристите.

Бърза защита: sera med Professional Flagellol

Предлага се в разфасовки от 10 и 50 мл.

Преди всичко собственици на дискуси и други, големи цихлиди познават проблема: бяла, слизеста материя, тъмно оцветяване, познати като „болестта на дупките в главата” с язвички в областта на главата. Причина за тези симптоми: живеещите в червото микроскопични паразити на видовете Spironucleus и Hexamita.
От този момент акваристите имат силно дейстащо лекарство срещу тези опасни причинители на болести: sera med Professional Flagellol се понася много добре и отстранява, не само чревните паразити на рибите, но и всички паразити в капсулиран стадий (кисти), сигурно и надеждно.

Заден план: нова комбинация на активни вещества – свързани са Thiazol с познатия като витамин К3 Menadion. Хайнсбергските учени са установили, че тази взаимовръзка гарантира определено по-добри резултати, отколкото по единично – заедно двете активни вещества действат в синхрон. Само след 24 часа микроскопичните паразити са надеждно отстранени. Новата комбинация на активни вещества е вече патентована.

Sera med Professional Flafellol е течно лекарство, поради което е особено лесно за прилагане и дозиране.

Начин на употреба:

Разклати добре преди употреба!

Добави 1 мл. Flagellol на всеки 40 л. вода.

Разпредели препарата по водната повърхност с помоща на мерителната чашка и рабъркай добре водата в аквариума с помоща на лъжица или пръчица.

По време на третирането аерирай добре, спри биологичната филтрация, изключи UV ламапта и не филтрирай през активен въглен. Лечението продължава три дни.

След приключване на лечението трябва да се смени най малко 80 % от водата на аквариума. За вски случай преди отново да пуснете биологичния филтър го почистете.

 

Съдържание в 100 мл: 5-Nitro-1.3thiazol-2-ylazane 14 гр.. ascorbic acid palmitate, menadione sodium bisulfate

 

ВНИМАНИЕ!

Пази под ключ и мястото, и  ключа далеч от деца и животни. Избягвайте контакт с кожата и очите. Продуктът може да остави петна. Съхранявай на стайна температура     ( 15-25 ºС ) и без достъп на светлина. Да не се използва за животни за човешка консумация. Да не се използва след срока на годност.

Да не се комбинира с други лекарства.

 

Код: 121536 Категория:
SERA
magnifier