zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Лакомства и витамини за котки

Витамини за котки и други лакомства

Котките имат нужда ежедневно от витамини и минерали. Вашият домашен любимец ви доставя щастие като ви дава безброй поводи да го наградите с някое лакомство. Ние от зоомагазин Зооленд знаем това, затова ви предлагаме богата гама от висококачествени, полезни и вкусни лакомства и витамини за котки. Всички лакомства и витамини са на известни брандове в бранша като Trixie, Animonda Carny, Camon, Dr.Clauder's и много други. Всички доказали се на световния пазар марки произвеждащи храна и лакомства за котки използват само най-качествените и естествени съставки, за да покажат наистина загрижеността си към животните.

Как да изберете лакомства за котки

Всяка котка има определени нужди и потребности и трябва да избирате нейните лакомства в зависимост от възрастта, специфични особенности, порода, здравословни проблеми и други.

  • Възрастта на котките е сред водещите фактори, определящи избора на храна за котки или лакомства. На различна възраст котките има специфични нужди като например малките котенца се нуждаят от по-голямо количество витамини и минерали и затова сме подбрали за вас само изпитани марки като витамини и мултивитамини на Beaphar подходящи както за малки, така и за възрастни котки.
  • Големината на котката и това колко килограма тежи, колко е дълга и висока, каква е структурата на тялото и породата й, са от много важно значение когато избирате лакомства. Спрямо тези фактори се определят необходимото количество калории и протеини за деня.
  • Специфични нужди - Всяка котка е индивидуална и има своите специфични нужди при избора на лакомства. Много от котките имат например проблеми с храносмилането или друго неразположение, което предопределя каква храна за котки или лакомства да им предлагате, за да се чувстват добре.
  • Породата - Породата на вашата котка трябва да е основен фактор при избора на храна за котки и лакомства, тъй като има специфични особености - някои породи са предразположени към определени здравословни проблеми и алергии.

Какво съдържат лакомствата за котки

Лакомствата за котки, които ви предлагаме са 100% тествани, естествени и с необходимите полезни качества за вашия домашен любимец. Много важно е да знаете, че когато давате на вашата котка лакомства, по този начин й доставяте допълнителна доза полезни хранителни вещества към дневното меню от храна за котки. При нас ще намерите само най-добрите марки на пазара с много богато разнообразие от различни вкусове лакомства за котки, в чието съдържание ще откриете само висококачествени хранителни вещества за вашия домашен любимец. Преди да изберете определени лакомства за котки е добре да проверите какво съдържат, за да знаете как да регулирате диетата на вашата котка и да се съобразите с това, ако вашия домашен любимец има някакви алергии.

Разнообразни полезни вкусотии за котки

Ние от зоомагазин Зооленд знаем, че не е лесно да се дават лекарства и витамини на котките, затова ви предлагаме богата гама от различни видове малцова паста против космени топки, която може да се предложи и под формата на малцови сърца или солети за котки - така и вие ще сте спокойни и котката ви здрава. Хапчетата трудно се дават на животни, затова сме подбрали най-добрите и лесни за даване лакомства с витамини и лакомства за здрави зъби, които са изключително вкусни, полезни и вашата котка ще ги заобича.

magnifier