zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Храни за гризачи

Гризачите са наистина много сладки, малки и изключително бързи животни, които повечето хора взимат за домашни любимци, тъй като няма да имат много специални грижи за тях. Но не забравяйте, че те имат нужда от специална храна за гризачи, за да бъдат в добро здравословно състояние и физическа форма. Храните за гризачи, които ние от зоомагазин Zooland сме подбрали за Вас, са на най-добрите марки на пазара като Beaphar, Flamingo, Little One, MR JOHNSON'S, Nestor, Tropical и Versele-Laga, защото Вашите домашни любимци заслужават само топ качество. В нашия тази категория ще откриете любимата храна за зайци, морски свинчета, хамстери, чинчили, таралежи, катерици и порчета.

Супер храна за Зайци от зоомагазин Zooland

Всички различни видове храна за зайци са много важни за здравето на вашето зайче и ние знаем това, затова сме ги подбрали така, че да има за различни големини зайци, за различни по възраст зайци, за да можете да направите перфектния избор. От различните марки можете да намерите оптималната храна за зайци с идеалното съдържание на фибри, за доброто състояние на зъбите им и за безпроблемен стомах. Изключително важно е да има ценно съдържание в тях като зеленчуци и плодове, полезни семена, качествени растителни протеини, нужните им минерали, масла и мазнини. Ако търсите храна за зайци с високо качество и много лесна за усвояване, то тя е тук, при нас от Zooland.

Основна храна за Чинчила

Изключително важно е една храна за чинчила да е пълноценна, с оптимално съдържание на влакнини, които да поддържат чисти и здрави зъбите и храносмилателния тракт, както и да има разнообразни треви и билки за основна съставка. За да бъде полезна и разнообразна диетата на вашата чинчила е хубаво храната й да се състои от вкусни и едновременно с това здравословни неща като селекция цветя, плодове и зеленчуци, които обича. Препоръчително е да няма зърнени култури, ако вашия домашен любимец има специфични хранителни нужди. Други елементи от храната за чинчила трябва да бъдат естествените пробиотици, както и да не съдържа никакви оцветители, ароматизанти и ГМО.

Питателна храна за Морски свинчета

Питателната храна за морски свинчета трябва да съдържа много полезни протеини, качествени мазнини, основни въглехидрати, качествени витамини и много минерали, които са съществено важни за здравословното състояние на вашия домашен любимец, а марките Little One, Mr Johnson's, Beaphar и Nature Cavia ще Ви ги осигурят. Баланса на всички хранителни стойности в храната за морски свинчета зависи максимално от менюто им за деня, което трябва да е в определен порядък според размерите на морското Ви свинче. Не забравяйте редовно да сменяте водата им и винаги да имат налично ново сено.

Пълноценна храна за Таралежи

Много важно е да имате винаги пълноценна, висококачествена и натурална храна за таралежи, както и непрекъснато да осигурявате на домашния си любимец прясна вода. Beaphar Ви предлага една изключителна серия с натурална пълноценна храна за таралежи, която е с много голяма гама от полезни съставки, харесвана от таралежите. Не забравяйте, че никога не трябва да давате на таралежите си под никаква форма мляко, защото те имат непоносимост към него. Освен основната храна за таралежи, е добре да им набавяте в сварен вид различни видове месо като телешко или пилешко, а също така и варени яйца в умерени количества.

Богата гама храни за Хамстери

Храната за хамстери винаги трябва да я подбирате с голямо внимание с оглед на размера на вашия домашен любимец. Има специална храна за мини хамстери, която е балансирана пълноценна и много вкусна за тях. Те имат нужда от допълнителна енергия в сравнение с обикновените хамстери, затова тази храна за хамстери е със завишено количество на протеините от прясно месо. Пълноценната и здравословна храна за хамстери им осигурява чрез дългите влакна в малките пелети много добра дъвкателна активност, адекватно храносмилане и максимален баланс в стомаха.

Балансирана храна за Катерици

Пълноценната и максимално балансирана храна за катерици, която ние от зоомагазин Zooland сме сеслектирали за Вас е максимално разнообразна смес изключително богата на зърнени храни с оптимално съдържание на ядки и качествени семена. Много е важно тяхната храна да е с голямо съдържание на антиоксиданти и да бъде с повишен състав на протеини, за да е здрав и пълен с енергия вашия домашен любимец. За постигане на балансирана диета храната за катерици трябва да съдържа и животински протеини.

Оптимална храна за Джербили

Джербилите, които живеят на свобода се хранят основно с различни видове билки и цветя, полезни листа и насекоми. Домашноотглежданите джербили трябва да получават нужните им животниски протеини, затова XtraVital има необходимото количество пуешко, което е едновременно богато на протеин и бедно на мазнини. За здрава имунна система има и добавка на екстракт от ехинацея за максимални хранителни стойности, здрав и щастлив живот на Вашия домашен любимец.

Храна за порчета

Гранулираната храна за порчета на Crispy Pellets – Ferrets и Ferret Complete е с изключително високо съдържание на животински протеини (от месо и риба) и е обогатена с омега 3 и 6 мастни киселини, които са изключително важни за тези животни. Добавките на оптимално количество лецитин са основна причина за здравата кожа и козина на порчетата.

В зоомагазин Zooland Ви предлагаме голямо разнообразие от висококачествени и пълноценни храни за гризачи, включително суха храна, пастети и лакомства за вашите домашни любимци. Ще откриете широк спектър от храни за зайци, таралежи, морски свинчета, чинчила, хамстери, таралежи, катерици и джербили с най-високо качество, защото вашите любимци го заслужават.

magnifier