zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Дрехи, обувки и чорапи за кучета

■ Студено и топло
Основната функция на дрехите за домашни любимци е да топлят и предпазват от слънце и дъжд, което също е важна причина за възхода на дрехите за домашни любимци. През тежката студена зима, въпреки че домашните любимци имат окосмяване по тялото, за да предотвратят студ, способността за регулиране на телесната температура на домашния любимец е силно отслабена след дълго време с хора. Лесно е да настинат. Носенето на дрехи за домашни любимци може да има добър ефект на топлина.
■ Здраве
Бебетата на домашни любимци имат инстинкта да хвърлят косми. След като облечете дрехи за домашни любимци, можете да предотвратите покриването на леглото и дивана с косми от домашни любимци и да донесете повече удобство на собственика при ежедневното почистване. Женските кучета ще имат кръв по време на менструалния им период, така че облечете гащи за домашни любимци, които не само предпазват здравето и хигиената на кучето, но и избягват замърсяването на пода на собственика. Така че все повече хора избират да купуват подходящи дрехи за домашни любимци за своите бебета.
■ Сладък и красив
Любителите на домашни любимци винаги обичат да обличат своите кучета красиво. Дрехите за домашни любимци със сигурност са една от незаменимите декорации. Да, облечете го в модерни и красиви дрехи и той веднага може да се превърне в прекрасен зашеметяващ елемент, който да зарадва собственика си. Дрехите за домашни любимци са топлата грижа на хората за бебетата на домашни любимци, отговарят на нуждите от емоционални забавления в живота на хората и подхранват все по-богата култура на облекло за домашни любимци.

magnifier