zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Витамини и добавки за кучета

За да задоволят нуждите си, домашните любимци имат нужда от качествена и балансирана диета като в повечето случаи стандартните храни за кучета не са достатъчни и тук идва времето за витамини и добавки за кучета. Хранителните добавки за кучета са много добър начин за попълване на липсите около основното хранене на кучетата. В зоомагазин Zooland ще намерите всички витамини и добавки за кучета с най-високо качество, от което вашето куче се нуждае за балансирана диета, за да бъде здраво и щастливо! Храната за кучета не винаги е най-оптимална когато става въпрос за подхранване и засилване на имунитета на вашето кученце. Различните породи кучета се нуждаят от различни храни за оптимално здраве и щастие. Кучетата, на които им липсват определени витамини или минерали, може да развият проблеми с кожата и козината, които биха могли да бъдат избегнати чрез даването на висококачествени добавки за кучета. Козината на кучетата трябва да бъде винаги мека и лъскава, но е добре и да ги разресвате редовно, а един перфектен помощник в това са всички добавки с масло от сьомга.

С обич и грижа към вашите домашни любимци сме подбрали хранителни добавки и витамини за кучета с най-високо качество на Artero, Bachus, Beaphar, Brit и Dr.clauder's.

Хранителни добавки за кучета

Хранителните добавки за кучета могат да са необходими на вашия домашен любимец по различни причини - като добавките за малки кученца, отделени много рано от майката като те им доставят необходимите вещества, съдържащи се в майчиното мляко, но които ги няма в кучешката храна за малки кучета. Добавките могат да съдържат допълнителни вещества като полезни минерали или подходящи пробиотици, които са предназначени да допълнят основната диета на кучето при определени здравословни състояния като например недостиг на определени хранителни вещества или при наличие на храносмилателни проблеми. Хранителните добавки за кучета на английската марка Beaphar е един наистина много добър избор за всички породи, тъй като са на пазара от повече от 80 години и са сред водещите марки храни и добавки за кучета в света. Вашият ветеринарен лекар може да ви посъветва какви са необходимите хранителни добавки за вашето куче и с Beaphar можете да му ги поднесете по възможно най-вкусния и пълноценен начин. Собствениците на домашни любимци трябва да осигуряват добавки за кучета за стави поради много важната роля, която играят те за тяхното здравословно състояние, тъй като повечето съдържат значително количество калций и са много необходими за всички домашни любимци.

Видове добавки за кучета

  • Добавки за малки кученца и за по-възрастни кучета: много внимателно подбрана висококачествена храна, която е конкретно съобразена с нуждите на малките и по-възрастните кучета и е правилната стъпка към по-здравословен живот на кучето.
  • Добавки за кучета за активност и сила: Във връзка с повишената активност на някои кучета е добре да им давате възстановяващи добавки за сила.
  • Добавки за кучета за стави и кости: Един такъв пример са добавките с Омега 3. Тази добавка е перфектен избор към кучешката храна и е от съществено значение за техните кости и стави.
  • Добавки за кучета за кожа и козина: що се отнася до грижите за вашия четириног приятел, вие заслужавате само най-доброто и ето защо ние от зоомагазин Zooland ви предлагаме само най-качествените продукти в различни размери и под различна форма, за да сме сигурни, че вашето куче ще получи всичко, от което се нуждае.
  • Добавки за кучета за здрави зъби: Много кучета са диагностицирани със зъбни проблеми и се нуждаят от интензивни и конкретни дентални грижи. За щастие е възможно да ги предотвратите като им осигурите храна за кучета и хранителни добавки за здрави зъби, които да ви позволяват да поддържате оптимална орална хигиена на вашето куче.

Качествени витамини за кучета

Важно е кучетата да приемат витамини през всеки етап от живота точно както и при хората - когато има недостиг на някои витамини, това може да доведе до здравословни проблеми. По-специално витамините за кучета имат положителен ефект върху тялото на кучето и могат да помогнат при всякакви здравословни проблеми.

Добра идея е да давате на кучето си витамини преди да дойде пролетта, защото това ще му помогне да се предпази от различни болести. Освен това можете да подобрите имунитета на домашния си любимец с помощта на пробиотици и мултивитамини за кучета, защото те съдържат всички необходими хранителни вещества за един здравословен растеж. Повечето ветеринари много силно и сериозно ще препоръчат да давате на кучето си стандартни мултивитамини всеки ден за оптимално здравословно състояние. Вашият ветеринарен лекар може да ви посъветва точно от какви витамини се нуждае именно вашето куче, тъй като осигуряването на качествени витамини в оптимално количество е наистина много важно за благосъстоянието на всички кучета.

Видове витамини за кучета

Не забравяйте да давате на домашния си любимец витамини за кучета всеки ден като в зависимост от нуждите му има различни видове:

  • витамини за кожа и козина
  • витамини за очи и уши
  • витамини за стави
  • витамини за храносмилателния тракт
  • имуностимулатори и мултивитамини

Получаването на правилните витамини за вашето куче е много важно като хранителна добавка за кучета от типа на бирена мая може да осигури допълнителна сила, която може да му липсва. Важно е да обогатите диетата на вашето малко кученце с калций по време на активната фазата на растеж, защото това ще увеличи шансовете на домашния ви любимец за здрава и силна зряла възраст. 

В нашия зоомагазин Zooland ще намерите много голямо разнообразие от най-качествените хранителни добавки и витамини за кучета, защото те заслужава само най-доброто. Богата гама от хранителни добавки и витамини за кучета към основната кучешка храна ще ви помогне да оптимизирате доставките на хранителни вещества. С тези специални добавки и витамини за кучета можете да сте сигурни, че вашето куче ще има всички жизненоважни витамини, от които се нуждае, за да расте здраво, силно и щастливо!

magnifier