zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Консерви и паучове за кучета

Много от кучетата се хранят основно със суха храна за кучета - гранули и за да разнообразите менюто им и за да задоволите нуждите им от хидратация и протеини е добре да да има давате редовно висококачествени кучешки консерви, пауч или пастет. Това е нещо, което вашите домашни любимци ще очакват с нетърпение, а вие освен че ще им се радвате, ще бъдете и доволни, че сте им дали нещо полезно и вкусно.

Храна за кучета с повече протеини и хидратация

Ако искате да осигурите на вашето куче повече протеини и по-малко въглехидрати - вашия избор са консерви, пауч и пастет, тъй като те съдържат много повече протеини от сухата храна за кучета и по този начин ще предпазите от недостиг на определени полезни вещества вашия домашен любимец. Протеините са изключително важни за правилното развитие на мускулите особенно в годините на активен растеж и за изгарянето на мазнините при кучетата. Храна за кучета с повече протеини би могла да засити кучето ви за по-дълъг период, тъй като храносмилането й отнема повече време. Друг положителен аспект на кучешките консерви и паучове е, че им осигуряват нужната хидратация, което е жизнено важен момент, тъй като не всички кучета пият достатъчно вода, за да функционират добре техните бъбреци.

Консерви за кучета - вкусно и полезно удобство

За да повишите качеството на живот на вашето куче и да се погрижите за неговото здраве трябва внимателно да подбирате неговата храна, а качествените консерви за кучета са перфектния избор, тъй като са много по-вкусни от гранулите и ще ги хапват с удоволствие. Избирайки разнообразна храна на вашите любимци - висококачествени консерви за кучета има наистина много ползи, тъй като те са безспорно много вкусни и вашите любимци си набавят нужната вода едновременно с храната. Консервите имат способността да възбудят апетита дори на най-претенционзните кучета и са много практични за стопаните. Всяка една питателна консерва за кучe, предлагана от зоомагазин Зооленд е от най-добрите брандове на пазара като Royal Canin, Animonda, Hill`s, Brit и много други висококачествени кучешки храни.

Паучове за кучета - любимата храна

В гамата на нашия зоомагазин ще намерите разнообразие от пауч и пастет за кучета, които са много вкусни, полезни и удобни за вас по време на разходка в парка. За кучетата храни като пayч и пacтeт нe ca неизменна чacт oт мeнютo всеки ден, нo е силно препоръчително дa бъдaт давани редовно, тъй като те ги очакват с нетърпение и са много полезни. Препоръчително е да се добавят пауч или пастет към менюто на кучета, които са основно на суха храна за кучета от здравословна гледна точка и ползите от хидратацията. Всички паучове, пастети за кучета и салами, които ви предалгаме са с много високо съдържание на протеини от висококачествено чисто месо като говеждо, пилешко, патешко, шкембе, агнешко или пуйка, което ги прави много полезни, хранителни и питателни за вашите любимци.

Мократа храна за кучета винаги съдържа много повече вода, което прави приемането на достатъчно количество течности на ден много по-лесна задача. Също така, в консервираната храна за кучета има всички необходими и полезни витамини и минерали. Консервирана и суха храна за кучета могат да бъдат комбинирани за оптималното здраве на Вашият домашен любимец.

magnifier