zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

ГРИЗАЧИ

Ние от зоомагазин Zooland знаем колко са сладки гризачите, колко много хора ги предпочитат поради тази причина за домашни любимци и именно затова сме ви подбрали всичко необходимо за грижите за тях на едно място – с най-високо качество на най-изгодни цени.

Можете да намерите най-подходящата храна за гризачи именно за вашият домашен любимец, за да бъде той в перфектно здравословно състояние и щастлив. Те се нуждаят от специална храна за гризачи, която не бива да се заменя с човешка или такава, която ядат другите животни. Храните за гризачи от Zooland са с премиум качество от Beaphar, Flamingo, Tropical, Little One, Mr Johnson's, Nestor и Versele-Laga, защото компромиси с храната за гризачи не бива.
Независимо дали имате зайче, морски свинчета, хамстери, чинчила или пък таралеж, катерици или порчета, при нас ще намерите всичко необходимо за тях. От най-разнообразни и забавни играчки за гризачи и аксесоари, през любимите лакомства за гризачи и полезни витамини за тях, до така необходимите удобни и практични клетки за гризачи в най-различни размери, цветове с най-разнообразно оборудване.

Предлагаме също така голяма гама от играчки и аксесоари, които ще забавляват и активират вашия домашен любимец. Клетките за гризачи наистина могат да са страхотна забава и за вашите домашни любимци и за вас, като има отделно тунели, хамаци, сфери, въртележки и много други, които можете да добавите впоследствие. В зоомагазин Zooland ще намерите различни видове постелки за клетките за гризачи в зависимост от техните нужди и вашите предпочитания, както и всичко необходимо за грижата за хигиената на гризачите, която е изключително важна за тези малки мили създания.

magnifier