zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

ПТИЦИ

Добре дошли в зоомагазин Zooland, където ще откриете всичко нужно за птиците - от прекрасни клетки за птици в различни размери, дизайни и характеристики до най-различни аксесоари за клетки като стълбички, хранилки и поилки, както и материали за гнездене.

Ние от Зооленд обичаме да осигуряваме на вашите домашни любимци само най-доброто на пазара, именно затова сме селектирали голямо разнообразие от храни за птици на топ марките в света. Храните за птици, клетките и всичко за вашите домашни любимци е разнообразно и с най-добро качество, което се гарантира от топ брандовете. Искаме да ви помогнем да осигурите на домашния си любимец здравословна храна, дом и грижа, които ще го направят щастлив и здрав за цял живот.

Нашият зоомагазин разполага и с богат избор от играчки за птици, консумативи за птици и други аксесоари. Най-добрите клетки за птици са тези, които са изработени от най-качествените материали и са проектирани да издържат дълго. Дизайнът трябва да е прост и лесен за почистване. Предлагаме голямо разнообразие от всичко за птиците от всички големи производители, включително най-популярните марки като Beaphar, Ferplast, Rio, Trixie и много други.
Нашите продукти за птици са изработени с грижа и внимание към детайлите и винаги можете да разчитате, че всички артикули от нашия зоомагазин ще издържат дълго, защото са изработени от най-добрите материали. Нашата цел е да ви предоставим най-висококачествените продукти за птици и аксесоари на най-ниски цени. Предлагаме голямо разнообразие от клетки за птици, къщички за птици, хранилки за птици, люлки и кацалки за птици. Гордеем се, че можем да предложим на нашите клиенти огромен избор от висококачествени продукти за птици на достъпни цени. Подарете си страхотно изживяване при пазаруването на всичко за птици от Zooland!

magnifier