zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Лакомства за кучета

Ocвeн xpaнa за кучета вceĸи дoбъp и грижовен cтoпaнин винaги има пoд pъĸа пoнe няколко различни вида вкусни и полезни лaĸoмcтвa зa ĸyчeтa под формата на солети, кокалчета, пръчки, хапки или микс бисквити. Всички лакомства, които ви предлагаме са сертифицирани и изработени от висококачествени основни продукти с внимание към здравето и щастието на вашите домашни любимци. Именно затова ние от Зооленд ви предлагаме висококачествени лакомства за кучета на доказали се марки като Antos, Brit, Pedigree, Magnum, Trixie и много други на най-ниски цени.

Какво са всъщност лакомствата за кучета

Лакомствата за кучета могат да ви послужат като помощник при обучението на команди на вашия домашен любимец, тъй като ако получава наградата си заслужено когато е извършило някоя команда, която сте му дали, ще бъде изключително щастливо и послушно. При даване на лакомство на вашето куче когато се е справило с дадена команда, то ще свързва лакомството с нещо положително и ще подсили връзката ви с вашия домашен любимец. Добре е да имате предвид, че лакомствата са питателни и когато ги давате през деня на кучето си, трябва да намалите малко количеството храна за кучета за съответното хранене. Всички различни видове лакомства за кучета са с хранителни стойности и вкусове, съобразени с индивидуалните нужди и предпочитанияна вашето куче като има лакомства за дентална грижа, нискокалорични лакомства при кучета с наднормено тегло и беззърнени лакомства за кучета със стомашни проблеми.

Лакомствата са нещо, което вашите кучета очакват с нетърпение и биха направили всичко за тях! Препоръчително е всеки ден да добавяте лакомства към основната храна за кучета, тъй като освен че са много вкусни, те притежават много полезни витамини за кучета, помагат на дъвкателния апарат и почистват техните зъби. Дъвченето на кокали е естествен процес за кучетата, а с лакомство кокал можете да им предложите грижа за зъбите или допълнително калций към менюто. Докато вие си хапвате вкусен десерт, можете да предложите на вашия домашен любимец сладолед за кучета с най-различни вкусове. За рожденните си дни хората винаги имаме торта, затова ние от зоомагазин Зооленд ви предлагаме разнообразини видове торта за кучета, с която да зарадвате вашия домашен любимец - много красива във формата на кокал, изключително вкусна и полезна.

Любимите кокалчета и солети за кучета

Предлагаме ви много богата гама от кокалчета и солети за кучета на най-реномираните брандове на пазара за храна за кучета - в максимално удобни опаковки за носене навън и с богато разнообразие от вкусове и качества. Оризовите лакомства на Magnum са в различни варианти спрямо вкуса и нуждите на вашия домашен любимец - от оризови кокалчета с агнешко, пилешко, заешко, патешко и телешко месо месо до солети с агнешко и патешко месо и за разкош сушена риба с патешко или пилешко филе.

Лакомствата за кучета са идеална добавка за дъвчене към ежедневната храна за кучета, която им давате като могат да бъдат давани като награда за изпълнена команда или с грижа за зъбите. Дали ще изберете кокал за дъвчене или солети с пилешко месо, давайки висококачествени хранителни лакомства на вашето куче, то ще бъде по-здраво и по-щастливо!

magnifier