zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Котешка тоалетна

Всяка котка се нуждае от котешка тоалетна и това е нещо, с което не бива да се прави компромис заради здравословното състояние на домашния ви любимец и неговата хигиена. Изключително важно е да намерите правилната котешка тоалетна именно за вашата котка и за вашия дом, затова ние от зоомагазин Зооленд ви предлагаме най-богатата гама от разнообразни висококачествени съдове и пълнежи за котешка тоалетна, както и много практични и полезни ароматизатори и аксесоари за котешка тоалетна.

Какво представлява една котешка тоалетна?

Ако имате котка за домашен любимец, то задължително трябва да помислите за котешка тоалетна и всички нужни аксесоари, защото са голямо удобство и са наистина необходими, за да можете да създадете максимален комфорт както за котката ви, така и за вас. Препоръчително е всяка една котка да има своя индивидуална котешка тоалетна, така че да има уединението и уюта, от който се нуждае. В зоомагазин Зооленд ще намерите изключително богат избор от различни модели котешка тоалетна на най-добрите марки на пазара като Ferplast, Kerbl и SAVIC, които са изработени с изключително внимание към всеки детайл, залагайки на високото качество, удобство и максималната функционалност за нуждите на вашата котка.

Пълнежите за котешки тоалетни имат много предимства:

  • Помагат на котките с естествените им инстинкти - те имат естествена нужда да прикриват следите си, за да не подплашат плячката си и да прикрият миризмата си, за да останат незабелязани.
  • Котешките тоалетни им осигурява комфорт и уединение, както и конкретно място за техните нужди.
  • Тоалетните за котки помагат за поддържането на хигиената на домашния любимец.
  • Осигуряват максимално бързо абсорбиране на влагата и неприятните миризми.

Каква котешка тоалетна и аксесоари да изберете?

Имате котка - имате нужда от котешка тоалетна, но каква да бъде тя? Тук идва момента да разгледате различните модели - закрита котешка тоалетна или открита, самопочистваща се или вие ще я почиствате, това е ваше решение - изборът е лесен, когато ви се предлага само най-доброто за вашата котка.

Закрити котешки тоалетни

Закритите котешки тоалетни са предпочитани от собствениците на котки на по-голяма възраст, заради удобствата, които предлагат, но и от всички останали, тъй като този модел не се натрапва и набива на очи, независимо къде ще я поставите. Предлагат се в различни форми в зависимост от мястото, на което ще поставите котешката тоалетна и цветове спрямо интериора ви като има и модели с вратичка, която лесно и удобно се отваря и затваря от вашата котка. Има модели котешка тоалетна с дръжка за по-лесно пренасяне, както и с чекмедже, където се поставя пълнежа за котешка тоалетна.

Открити котешки тоалетни

Много е важно при избора на открита котешка тоалетна да обърнете внимание на борда - той трябва да е достатъчно голям, за да може пълнежа да си остава вътре, но и да не пречи на котката ви да влиза и излиза свободно и удобно. Добре е както самата пластмаса, така и гумата на борда на котешката тоалетна да могат да се почистват и да не попиват. Има модели със сито, които са изключително удобни, защото се почистват бързо и лесно. Именно затова сме подбрали за вас само висококачествени котешки тоалетни, защото знаем колко е важно това както за вас, така и за вашия домашен любимец.

Какъв ароматизатор и пълнеж за котешка тоалетна да изберете?

На пазара се предлагат много и различни по структура и произход пълнежи за котешка тоалетна като е добре да опитате с различни, докато установите кой е най-подходящ именно за вашата котка. Гамата се състои от биоразградима, силиконова котешка тоалетна, от бял бентонит обезпрашен и абсорбиращ, за две или повече котки и много други, сред които да избирате. Ароматизаторите за котешка тоалетна са абсолютно безвредни и много практични като можете да избирате с различни аромати според предпочитанията ви и на вашата котка.

Чистотата и хигиената в дома на всеки човек е от съществено значение, а за котките още повече, тъй като те са изключително чисти животни. Именно затова избора на котешка тоалетна е много важен, както и на всички аксесоари към нея и затова ние от зоомагазин Зооленд сме подбрали само най-добрите продукти за вас и вашите котки. Най-добрите производители ви дават възможност за избор на различен пълнеж за котешка тоалетна спрямо характеристиките и свойствата му. Всички продукти за тоалетни за котки са сертифицирани, тествани и напълно безопасни както за вашата котка, така и за вас.

Приятно пазаруване в зоомагазин Зооленд!

magnifier