zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Храни за кучета

Кучешка храна

Открийте страхотната селекция от най-добрата храна за кучета на най-ниски цени, доставяна в цяла България. Намерете качествената храна за кучета, която отговаря на хранителните нужди на вашето куче, въз основа на възраст, порода или специални здравословни и диетични нужди. Независимо дали са едра, средна или дребна порода куче, вашите домашни любимци ще харесат нашата разнообразна гама храни за кучета, която включва само топ брандове доказали се на пазара като Acana, Pedigree, Pro-Plan, Royal Canin, Gemon, Monge и много други. Като алтернатива може да изберете към менюто на вашите домашни любимци от пауч или консерви за кучета.

Гранули за кучета – супер храна

Ние знаем, че вашите домашни любимци са част от семейството и държим да имате най-доброто на пазара за тях, затова ви предлагаме само продукти на реномирани и доказали се марки на световно ниво на най-ниски цени. Специалните формули разработени от топ марките на пазара с дългогодишен опит ви предлагат избор в зависимост от размера на вашето куче, спрямо неговите специални нужди и потребности. Предлагат се специални селекции храна за кучета дребни породи, както и храна за кучета средни и едри породи, селекции само от натурални и хипоалергенни съставки, разработени от ветеринари и съобразени с възрастта, породата и медицинските нужди на вашите домашни любимци.
Кучетата се нуждаят от специфична диета, която да бъде богата на протеини, минерали и витамини и поради това е много важно да ги храните само с висококачествена храна за кучета, която включва всички необходими хранителни вещества, които са им нужни. Кучешката храна е вид храна, която е специално предназначена за кучета като гранулите за кучета могат да бъдат направени от зърнени храни, зеленчуци и месни субпродукти и продукти като агнешко, елен, сьомга, херинга, заек, патешко или пилешко месо и много други.

Консерви и Пауч за кучета

Някои хора хранят кучетата си предимно със суха кучешка храна, но това не винаги е оптималното решение. Менюто на домашния любимец е хубаво да бъде разнообразявано като избора на пауч за кучета е добра алтернатива на гранулите за кучета, тъй като е с различна консистенция, готова е за консумация и е по-лесна за приготвяне. Паучовете също позволяват на собствениците да хранят своите домашни любимци в движение, което е удобно за тези, които работят дълги часове далеч от дома или водят натоварен начин на живот и нямат време за губене. Тази храна за кучета им осигурява както всички полезни витамини и минерали, така и нужното количество вода, което е безспорно удобство.
Различните видове салам за кучета също са добра добавка към менюто на домашните любимци, тъй като са разнообразен вид кучешка храна и също така са с консистенция наподобяща човешката храна. Можете да изберете салам за кучета с любимия вкус на вашето куче като например пиле и агне, пиле и заек, пиле и ориз, говеждо и риба на чешката компания Brit, която е на световния пазар за производство на храна за кучета от 28 години.
Да добавите и консерви за кучета към храната на вашите домашни любимци е чудесна идея и именно затова ние от Зооленд ви предлагаме топ марки като Royal Canin (Франция, над 50 години история), Animonda GranCarno (Германия, 30 години на пазара), Dr.Clauder's (Германия, качество с 65 годишна история), Hill`s, Gemon и Monge (Италия, над 60 години на пазара) и много други.

magnifier