zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Суха храна за дребни породи кучета

Кучетата от дребни породи се нуждаят от специално внимание, тъй като те често са чувствителни към храните, които консумират. Възможно е да имат чувствителен стомах и да не могат да смилат някои от храните, които им даваме. Ако постоянно храните кучето си с една и съща храна, тогава е важно да изберете диета, която да отговаря на неговите нужди. Добре е да предлагате разнообразна и качествена храна за кучета от водещите марки, които ви предлагаме ние от зоомагазин Zooland - ACANA, Brit, DOG CHOW, Dr.Clauder's, Frendy, Hill`s, Pro-Plan, Royal Canin и много други. Винаги можете да попитате ветеринаря на своя любимец за съвет каква диета е най-подходяща за вашето куче.

Как да изберем храна за кучета от дребни породи

Видовете суха храна за кучета от дребни породи, от които можете да избирате са висококачествени натурални кучешки храни от зоомагазин Zooland на промо цени. Качествените храни за кучетаса натурални и са приготвени само от естествени съставки, съдържайки всички необходими протеини, витамини и минерали за вашия домашен любимец. Тези съставки включват най-различни видове месо, риба, зеленчуци, плодове и зърнени култури. Съществуват много разновидности на висококачествени храни за кучета от дребни породи и трябва да намерите такава, която да отговаря на хранителните нужди на вашето куче. Баланса от хранителни вещества, необходими на вашето куче от дребна порода зависи от основната суха храна за кучета и е гаранция за удовлетвореност, сигурност и спокойствие за вас и вашето куче.

Как да разберете кой вид суха кучешка храна е най-подходящ за вашата порода куче

За малките породи кучета Ви предлагаме суха храна за дребни кучета, която е създадена специално за техните нужди. За кучетата от средни и големи породи имаме разнообразие от суха кучешка храна за тези породи. Предлагаме и храна, разработена за по-големи кучета с наднормено тегло, които все още се нуждаят от необходимите хранителни вещества, за да се развиват добре. Каква е разликата между мократа и сухата храна за кучета? Сухата храна за кучета обикновено е с по-високо съдържание на протеини от мократа храна за кучета. Разликата е в начина на обработка и приготвяне на храната. Сухата храна за кучета се продава в пакети или кутии и не изисква специално съхранение като охлаждане или замразяване, за да се запази свежа.

Ето няколко от нещата, които да имате предвид, когато избирате храна за кучета от малки породи

При избора на кучешка храна за малки породи кучета трябва да съобразите възрастта и специфичните нужди и вкус именно на вашия домашен любимец.

Консервирани храни за малки породи кучета - Консервите са подходящи за малки кучета, тъй като имат дълъг срок на годност и не е необходимо да се добавя вода или други съставки преди хранене. Това е добър избор за куче, което има чувствителни зъби или венци. Ако я използвате като заместител на храната, можете да смесите сухата храна за кучета с мокра, така че да бъде по-лесно смилаема за вашия домашен любимец.

Сухата храна за кучета от дребни породи е с богато количество протеини и съдържа различни видове месо като висококачествената марка Brit care, която ние от зоомагазин Zooland сме подбрали за вас. Има различни варианти на кучешка храна с пилешко, агне и ориз, сьомга и картофи, сьомга и херинга, заек и сьомга и много други, за да можете да намерите перфектната храна за кучета от дребни породи.

Висококачествена суха храна за дребни породи кучета от зоомагазин Zooland

Ние обичаме вашите домашни любимци и затова сме селектирали само най-добрата суха храна за кучета от дребни породи и ви я предлагаме на най-ниски цени, защото те я заслужават. Нашата суха храна за кучета от дребни породи съдържа само висококачествени съставки, които са лесно смилаеми и питателни като е съставена от най-добрите меса, зърнени храни, зеленчуци, плодове и протеини. Тази суха храна за кучета от дребни породи също така е с ниско съдържание на мазнини, холестерол, въглехидрати и натрий. Ние от зоомагазин Zooland знаем колко е важно кучето ви да се храни здравословно и да получава хранителните вещества, от които се нуждае за цялостното си здраве и благополучие.

magnifier