zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Храни за котки

Котешка храна

Ние от зоомагазин Зооленд знаем, че всяка котка е уникална и заслужава храна за котки, специално приготвена за нея, за да отговоря на нейните специфични нужди и да й доставя както удоволствие, така и всички необходими протеини, витамини и минерали. Независимо дали имате малко котенце, кастрирана котка или възрастна котка със спациални предпочитания, ние ви предлагаме много богат избор от висококачествена храна за котки на всички доказали се на световния пазар марки. Ползите от суха храна за котки, както и от различните видове пауч и консерви за котки са много и е най-добре да ги комбинирате като разнообразявате храната на вашата котка.

Консерви за котки и пауч - пълноценно удоволствие

Да поднасяте на вашата котка пауч е страхотен начин да й дадете нужното разнообразие, на което безспорно ще се радва, ще се хидратира и ще си набави необходимите протеини, витамини и минерали, за да е здрава и щастлива. Паучовете за котки са много удобен начин да набавите всичко необходимо за вашата котка - бързо, лесно и удобно, като й доставите перфектната наслада в купички за котки. Ние ви предлагаме много богат избор от паучове за котки на утвърдени световни марки с най-високо качество на най-ниски цени :

Имайки под ръка у дома консерви за котки, вие си гарантирате, че вашият домашен любимец винаги има вкусна и питателна храна за котки, която ще му даде всички необходими витамини и минерали. Средно възрастните котки ядат от 1 до 3 порции храна за котки всеки ден. Не забравяйте да добавяте калориите, които вашата котка приема от суха храна за котки, от мокра (пауч, консерви) и лакомства, разбира се. Без значение под каква форма и с какъв вкус е, най-добрата котешка храна за вашия домашен любимец обезателно трябва да бъде пълноценна и балансирана точно за нейния етап от развитие. Ние от зоомагазин Зооленд ви предлагаме различни видове пастет, хапки в сос, хапки в желе, храни за малки котенца, за подрастващи и за възрастни котки - защото знаем, че всички домашни любимци имат различни нужди.

Суха храна за котки - много изкусителни идеи

Чудите се кое е по-добро, мократа или сухата котешка храна? Отговорът със сигурност е и двете! Доказали се световноизвестни ветеринари препоръчват смесването на мокра (пауч, консерви, пастет) и суха котешка храна в диетата на вашия котешки приятел, всеки ден. Сухата храна за котки е предимно основната им храна, затова тя трябва да бъде съобразена с възрастта, породата им и специфичните им нужди. Нуждите от храна и калории на всяка една котка могат да са много различни в зависимост от това на каква възраст е, дали е раждала и собствения им метаболизъм. Добре е да се консултирате с ветеринарен лекар, който да ви препоръча колко храна е необходима за вашата котка дневно в зависимост от теглото, здравето и нуждите й. Предлагаме ви богата гама от суха храна за възрастни котки, за кастрирани котки, против космени топки, както и за едри породи котки и котки със специални нужди. Всеки иска да даде най-доброто на своята котка - затова гамата от суха храна за кастрирани котки, която ви предлагаме е много разнообразна, за да дадете максимума на домашния ви любимец. Специалните серии на Flatazor Protect за котки с проблемни бъбреци, за котки с наднормено тегло и за чувствителни котки ще ви помогнат да се справите с проблемите с лекота. При избора на храна за котки е много важно да съобразите и активността на вашата котка, тъй като от начина й на живот зависи колко като количество храна за котки ще й е необходима и точно какъв вид храна за котки ще й бъде достатъчна за деня.
Приятно пазаруване в зоомагазин Зооленд!

magnifier