zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Условия за ползване

Когато разглеждате сайта и има нещо, което определено ви харесва, вие го ДОБАВЯТЕ В КОЛИЧКА. Т.нар. "КОЛИЧКА" е мястото, където стоят избраните от вас артикули, които бихте желали да поръчате. При финализиране на пазаруването, от там лесно можед да изтриете нещо, от което се отказвате или да добавите по-голямо или по-малко количество от дадена стока.

 Правите ПОРЪЧКА като натиснете бутон "ПОРЪЧАЙ" и след това напишете своето Име, Фамилия, телефон и адрес, на който желаете да получите стоките.

 ПОТВЪРЖДАВАМЕ вашата ПОРЪЧКА чрез телефонно обаждане.

 БЕЛЕЖКА - тук е мястото да направите каквито и да е уточнения, да посочите адрес на Еконт, ако сте посочили преди това личния си адрес, да зададете въпрос във връзка с доставката и т.н.

 ДОСТАВКИ: Доставяме в рамките на 1-5 работни дни на посочения от вас адрес или офис на Еконт или Спиди, след потвърждение на поръчката.

 РЕГИСТРАЦИЯ. Когато напишете всички задължителни данни, за да направите поръчка, може да отметнете полето "Запази информацията за бъдещи поръчки" и напишете своето потребителско име и парола

 Вземете Вашата поръчка от наш магазин и получавате още 5 % отстъпка! Важи само за направена поръчка в сайта и след нейното потвърждение по телефона!

Посочените цени важат само за поръчки направени в сайта!

Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включен ДДС. Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта. Ние не гарантираме изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер.

magnifier