zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Alleva Natural Adult Medium/Maxi с агнешко и тиква 2кг +2 ПОДАРЪКА

39.00 лв.

Alleva Natural Adult Medium/Maxi  с ПОДАРЪК 2бр x 120гр лакомства на ленти с телешко.

Alleva Natural Adult Medium/Maxi с агнешко и тиква е подходяща за четириноги от средни и големи породи в израснала възраст.  Монопротеинова безглутенова формула с много богат източник на протеин - агнешкото месо. Нейната цел е да осигуря пълноценно и балансирано хранително меню за Вашите домашни любимци. Използваните продукти са направени по специални рецепти от старателно подбрани натурални съставки с ниско съдържание на зърнени храни. Произвеждат се в Италия от суровини, доставени от местни производители.

 

Какви са предимствата на формулата Natural?

  • Осигурява балансирано и пълноценно меню;
  • Монопротеинова формула без глутен;
  • Изцяло натурални съставки;
  • Отговаря на различните нужди на животните;
  • Подпомага имунната система.

 

Как Alleva Natural Adult Medium/Maxi с агнешко и тиква ще помогне на Вашия домашен любимец?

Тиквата е богата на хранителни вещества храна, заредена с минерали и витамини, но и с много ниско съдържание на калории. Тя е считана за вид суперхрана, тъй като осигурява множество витамини, минерали и антиоксиданти, които могат да помогна, които помагат за облекчаване на някои здравословни проблеми.  Най-голямата полза от агнешкото месо  е богатството на протеини в храната. Аминокиселините, открити в този вид протеин, помагат за осигуряване на енергия на тялото. Кучетата се нуждаят от тях, за да изградят и възстановят мускулите си, докато остаряват и поддържат физическа активност. Освен това, глюкозаминът и хондроитинът, намиращи се в агнешкото, подпомагат функцията на ставите.

 

Състав: Дехидратирано агнешко (30%), прясно агнешко (20%), кафяв ориз, пилешка мазнина, грахово нишесте, сушена тиква (5%), сушен пулп от цвекло, рибено масло, пилешки черен дроб, корен от цикория (източник на инулин и фрукто-олигозахариди F.O.S), сушени инактивирани пивоварни дрожди (източник на мананолигозахариди M.O.S), дикалциев фосфат, калиев карбонат, глюкозамин, хондроитин сулфат, сок от Yucca.

Аналитичен състав: Суров протеин 26,00%; Сурови мазнини 16,00%; Сурови влакнини 2,00%; Сурова пепел 7,00%; Калций 1,20%; Фосфор 0,80%; Омега-6 2,00%; Омега-3 0,50%; Глюкозамин 1.000mg/kg; Хондроитин сулфат 800 mg/kg.

Метаболитна Енергия (CEN): 3.860 kcal/kg; 16,2 MJ/kg.

magnifier