zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Alleva Natural Adult Mеdium/Maxi с риба и тиква 2кг +2 ПОДАРЪКА

41.00 лв.

Alleva Natural Adult Mеdium/Maxi  с ПОДАРЪК 2бр x 120гр лакомства на ленти с телешко.

 

Удобна и малка опаковка от висококачествена натурална Alleva Natural Adult Mini с риба и тиква. Едно кулинарно изкушение за четириноги от средни и големи породи в зряла възраст .Монопротеинова формула без глутен изготвена от специалисти с дългогодишен опит. Натуралният състав на този продукт го отличава и го прави един чудесен избор за Вашите домашни любимци, тъй като им осигурява пълноценен и активен живот. Това апетитно предложение включва фитонутриенти. Те са наричани супер храни,  и са естествени химикали за стабилизиране на процесите на обмяна на веществата в организма.

 

Какви са предимствата на формулата Natural?

  • Монопротеинова формула;
  • Изцяло натурални съставки;
  • Осигурява пълноценен и активен живот;
  • Отговаря на различните нужди на животните;
  • Стабилизира обмяната на вещества в организма.

 

Как Alleva Natural Adult Medium/Maxi с риба и тиква ще помогне на Вашия домашен любимец?

Значителното количество тиква помага на храносмилателната система да функционира добре. Това се дължи на разтворимите фибри, необходими за здравето на червата и лесното усвояване на хранителните вещества. Тиквата е отлична добавка за функционалността на жизненоважните тъкани и за поддържане на ставите също. Рибата е полезна , защото осигурява всички хранителни вещества, от които то се нуждае в ниско съдържание на мазнини. Тя е богата на хранителни вещества, която имат отлични ползи за очите, ставите и имунната система на Вашето куче. Рибата също е страхотен източник на , които имат проблеми с храносмилането.

Състав: Дехидратирана океанска риба (30%), прясна океанска риба (20%), кафяв ориз, рибено масло, грахово нишесте, сушена тиква (5%), сушен пулп от цвекло, корен от цикория (източник на инулин и фрукто-олигозахариди F.O.S), сушени инактивирани пивоварни дрожди (източник на мананолигозахариди M.O.S), дикалциев фосфат, калиев карбонат, глюкозамин, хондроитин сулфат, сок от Yucca.

аналитичен състав: Суров протеин 26,00%; Сурови мазнини 16,00%; Сурови влакнини 2,00%; Сурова пепел 7,20%; Калций 1,50%; Фосфор 1,20%; Омега-6 1,90%; Омега-3 1,50%; Глюкозамин 1.000mg/kg; Хондроитин сулфат 800 mg/kg.

Метаболитна Енергия (CEN): 3.852 kcal/kg; 16,2 MJ/kg.

magnifier