zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Artero Козметичен сет за йоркширски териер

95.00 лв.

Комплект висококачествени продукти за грижа за козината и кожата

Козметичният комплект за породата Йоркшир съдържа висококачествени продукти за грижа за козината и кожата на тази порода и е идеалното решение за подддържането на вашия домашен любимец в перфектен вид.

Включва:
1 ШАМПОАН HIDRATANTE 250 мл
- Идеален шампоан за дългокосмести породи, както и за сухи и изтощени козини. Много мек с основа от естествени повърхностно активни агенти. Релаксиращите свойства на този шампоан имат балсамиращ ефект върху кожата. Витаминният комплекс дълбоко подхранва козината, а овлажняващите и възстановяващи компоненти спомагат за възстановяването на естествената текстура на козината, като я правят мека, блестяща и пълна с жизненост.

1 КЕРАТИНОВА МАСКА 100 мл
- Балсам, който незабавно възстановява мекотата и блясъка на естествената козина, постигайки копринен, лесен за разресване вид. Кератинът регенерира увредената козина и й придава повече тежест, като така тя приляга по-добре и се изправя. Не е необходимо да се изплаква.

1 FLASH СПРЕЙ ЗА БЛЯСЪК 300 мл
- Nutritive Shine Conditioner Spray дава изключителен блясък и копринени резултати за всички слоеве. Внимателният подбор на неговите компоненти дава немазен кондициониращ ефект, който позволява използването му като омекотител на суха космена покривка, осигурявайки лъскав невидим филм, който предотвратява заплитането и помага разресването.

Открийте изживяването на Artero!

ОБЩИ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ШАМПОАНИ И БАЛСАМИ

В случай на контакт с очите, веднага изплакнете обилно с вода.
Дръжте го далеч от обсега на кучето или котката.
Да не се яде.
Пазете лигавиците и очите.
Когато прилагате шампоана, не правете въртеливи движения, за да избегнете заплитане на козината.

ВАЖНО
Нашата козметика Artero не съдържа масло от норка.

Artero е компания, която зачита околната среда, следователно, освен че се грижим за кожата и козината на нашите домашни любимци, ние се грижим и за благосъстоянието и околната среда, която ни заобикаля, запазвайки околната среда с нашите алуминиеви и / или PE пластмасови контейнери или PET C в нашата линия от Artero Cosmetics и Artero Complements.

Помогнете ни да завършим веригата, като рециклираме правилно използваните опаковки.

Пазарувайте с доверие: 100% гаранция от Artero.
Artero е испанска компания с повече от 100 години опит в света на професионалното поддържане на кучета.

 

Код: H717 Категория:
artero
magnifier