zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Bachus добавка спокойни и смели 60 табл

30.50 лв.

BACHUS Calm&Brave е създаден, за да поддържа нервната система и физиологичните функции на любимеца ви

Любимците ви в краткосрочен или дългосрочен план се срещат доста често със стреса. Когато ги оставите сами у дома, по време на пътуване до ветеринарния лекар, оставяте ги някъде по време на отпуската, среща с нов член на семейството – деца или други животни, стряскащи звуци, особено по празници, могат да предизвикат отрицателни чувства и дори да нарушат здравето на любимеца ви. Стресът засяга нервната система и това повлиява всички функции в тялото. Това може да ги влоши и да промени поведението на любимеца.
BACHUS Calm&Brave е създаден, за да поддържа нервната система и физиологичните функции на любимеца ви, спомага за преодоляване на безпокойството, намалява отрицателното влияние на стреса и помага на любимците ви да се чувстват спокойно по време на стресиращи ситуации.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С БОГАТ СЪСТАВ, КОЯТО:

• има успокояващ ефект, спомагащ за преодоляване на безпокойството
• спомага за адаптацията при промени, мобилизиране на силата при умора
• спомага за поддържане на функцията на нервната система
• осигурява на тялото най-важните вещества за нервната система

Успокояващият и стабилизиращ ефект на BACHUS Calm&Brave се постига чрез комбиниране на силно действащи растителни екстракти, минерали, витамини и други активни съставки, необходими за нормалната функция на нервната система. Хранителната добавка съдържа оптимално количество L-триптофан, аминокиселина, важна за синтеза на серотонин (хормона на щастието).

СЪСТАВ

Богат състав: 19 активни съставки, включващи силни растителни екстракти, витамини, минерали и други вещества, необходими за правилното функциониране на нервната система на животните.
Аналитичен състав: Калций 7,7%; Натрий 0,15%; Фосфор 7,24%; суров протеин 13,7%; влакнини 7,1%; мазнини 2,9%; пепел 40,82%; Нето тегло 72 г
Една капсула съдържа: Бирена мая на прах 150 мг; L-триптофан 120 мг
Овкусители: Екстракт от валериана 20 мг; екстракт от маточина 20 мг; екстракт от златен корен 10 мг
Микроелементи: Магнезий 50 мг; Цинк 5 мг; Селен 50 µг
Витамини, аминокиселини: Инозитол 50 мг; Вит.А 250 IU; вит.D3 100 IU; вит.Е 10 мг; вит.С 20 мг; Ниацин 5 мг; Биотин 0,5 мг; фолиева киселина 10 µг; вит.В1 0,25 мг; вит.В2 0,25 мг; вит.В6 0,3 мг; вит.В12 20 µг
Смесители: Магнезиеви соли на мастните киселини; микрокристална целулоза; силициев диоксид; дикалциев фосфат.
Сух екстракт от златен корен (Rhodiola rosela L.), сух екстракт от маточина (Melissa officinalis), сух екстракт от корен на валериана (Valeriana officinalis), L-триптофан, магнезиев оксид, инозитол, витамин C (аскорбинова киселина), биотин, фолиева киселина, витамин B12, витамин B3, витамин B6, витамин B1, витамин B2, витамин A, витамин D3, витамин E, цинк, селен.

Как активните съставки на BACHUS Calm&Brave помагат на любимеца ви да бъде в добро настроение, балансиран и адаптивен?

УСПОКОЯВАНЕ НА НЕРВНАТА СИСТЕМА

Маточината (Melissa officinalis) има доказани успокояващи свойства, успокоява и облекчава. Тя помага на старите животни, страдащи от когнитивни разстройства, като намалява депресията, която такива животни показват. Тази билка подпомага и храносмилането като намалява газовете в стомаха и червата.
Екстрактът от корен на валериана (Valeriana officinalis) спомага за намаляване на напрежението, безпокойството и свръхвъзбудимостта при животните. Поради леките седативни свойства, при хората се използва за справяне с безсънието, стреса и безпокойството от много години. Ветеринарните лекари също я предписват при пациенти с безпокойство.

ПОДОБРЯВА СПОСОБНОСТА ЗА ПРИСПОСОБЯВАНЕ КЪМ НОВА ОБСТАНОВКА

Златният корен (Rhodiola rosela L.) е много добре познато растение, което има свойството да намалява безпокойството при хора и животни. То се нарича още адаптогенно. Адаптогените подобряват издръжливостта и устойчивостта на умора, спомагат за запазване на работния капацитет под стрес, фокуса и способността за учене, както и за възстановяване след тежки натоварвания. Те помагат също за подобряване на настроението и реактивността. Златният корен може да успокои животни, предразположени към безпокойство или агресия и да подобри тонуса на тези, предразположени към депресия. Златният корен не придава супер сили на животните, а помага естествено при наличие на стрес.

ПОДДЪРЖА НОРМАЛНАТА АКТИВНОСТ НА НЕРВНАТА СИСТЕМА

L-триптофан е аминокиселина, която доказано естествено повишава продукцията на серотонин, поради което може да подобри лошото настроение. Серотонинът е хормон, който повлиява настроението, позитивните емоции, ритъма на сън.
Магнезият е един от най-важните минерали в тялото на животните, като участва в различни функции в тялото. Магнезий и витамин B6 спомагат за поддържане на нормалните физиологични функции и нервната система на животните. Също подпомагат нормалната функция на мускулите и намаляват умората.
Витамин B8 (инозитол) помага за поддържане на доброто настроение. Също е необходим за мозъка, мускулната функция, участва в активността на невротрансмитерите и предаването на сигнали от една клетка към друга. Инозитолът също участва в активността на серотонина, който е естествен антидепресант.

ОСИГУРЯВА НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЕЩЕСТВА ЗА НЕРВНАТА СИСТЕМА

Витамин Е и селен – антикосиданти, които могат да помогнат да се защитят клетките от увреждането от свободните радикали и оксидативния стрес. Оксидативният стрес е процес, при който се формират свободни радикали. Те „присвояват“ липсващия електрон от другите клетки и ги увреждат. Това повлиява процеса на стареене и може да доведе до сърдечни заболявания.
Витамин D3, също наречен „витамин на щастието“, се синтезира в тялото на животните, но в случай на стрес, синтезът може да бъде отрицателно повлиян. В такива ситуации, допълнителното даване на витамин D3 е препоръчително, за да се поддържа доброто настроение и здраве на животните.
Витамин B3 (ниацин) спомага за поддържане на мозъчната функция на животните.
Витамини B1, B2, B6, B12 са важни за предаването на нервните импулси и други функции в тялото на животните.

ДОЗИРОВКА

За кучета и котки с тегло до 10 кг – ½ таблетка дневно
За кучета и котки с тегло над 10 кг – 1 таблетка дневно за всеки 10 кг телесно тегло

Таблетката може да бъде разделена или стрита.

Препоръчително е да използвате продукта минимум 2 месеца, или до постигане на желания резултат.

Много вкусни! Вашият домашен любимец ще хареса BACHUS Calm & Brave и ще иска още.

Не превишавайте препоръчителния дневен прием.

 

Код: BACHUS-01 Категория:
BACHUS
magnifier