БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА SPEEDY
Вход и Регистрация

Beaphar BIO Dry Shampoo 200 мл - сух шампоан за кучета и котки

20.80 лв.

BIO Dry Shampoo 200 мл - сух шампоан с био мак, нар, алое вера

Козметичната гама Beaphar BIO съдържа деликатна смес от естествени и полезни съставки. Всеки шампоан е внимателно формулиран, за да направи кожата на домашния любимец перфектно хидратирана, а козината лъскава. Създадена в унисон с нарастващи тенденции на препочитанията на потребителите към природни алтернативи и екологична осведоменост, Beaphar BIO Cosmetic е сертифицирана от ECOCERT® и е одобрен от схемата ‘I’m Green™’ за рециклируеми бутилки със захарна тръстика, гарантиращи грижа за котките и кучетата заедно с околната среда. Нашите Био козметични продукти съдържат натурални активни съставки. Съставките се произвеждат според честно производство със строги стандарти по отношение на токсичност и биоразградимост. Това сертифициране се прави според няколко фактора, уверяващи че производителят е етичен и има уважителен подход по отношение на околната среда.
Нашият Био козметичен продукт съдържа най-малко 95% растителни активни съставки и 15-30 % съставки от биологично земеделие.

  • Почиства козината без изплакване
  • Обогатен с Био Мак и Био Нар
  • Съдържа гел от Алое вера

Създадена в унисон с нарастващи тенденции на препочитанията на потребителите към природни алтернативи и екологична осведоменост, Beaphar BIO Cosmetic е сертифицирана от ECOCERT® и е одобрен от схемата ‘I’m Green™’ за рециклируеми бутилки със захарна тръстика, гарантиращи грижа за котките и кучетата заедно с околната среда.

Козметичната гама Beaphar BIO е опакована изцяло в рециклируеми бутилки, които са по-щадящи за околната среда. Те имат етикета I’m Green™, което означава:
- Бутилки и тубички, направени от 100% възобновяеми материали: Захарна тръстика;
- Екологично отглеждана на захарната тръстика: напоявана на полето с дъждовна вода;
- Плантацията помага за намаляване на парниковите газове: благодарение на абсорбция на CO2 от захарната тръстика;
- Отпадъците от трансформацията на захарната тръстика се превръщат в биоенергия;
- Биопластмасови бутилки: 100% рециклируеми.

 

 

Тегло 1.00 кг
Подходящо за

котки, кучета

Код: 1003346 Категория:
Beaphar BIO Dry Shampoo 200 мл - сух шампоан за кучета и котки
magnifier