zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Beaphar Care+ храна за заек 0,250-1,5 кг

от: 11.20 лв.

Гранулирана храна за порастнали зайци

Care+ е изключително добре усвояема и добре балансирана супер премиум храна, която е разработена съвместно с ветеринарни лекари, диетолози и експерти по отглеждане на зайчета.

Произведено в Холандия от Beaphar B.V. Предлага се в разфасовки от 250 гр и 1.5 кг.

Специален производствен процес чрез високо налягане и температура правят протеините лесни за усвояване. Всички вредни бактерии и вируси се елиминират от суровините при производствения процес като така се осигурява чиста и здравословна храна.

Care+ съдържа протеини с висока биологична стойност за оптимален растеж. Тази храна има ниско съдържание на мазнини и съдържа Омега 3 и Омега 6 амино киселини. Също така са добавени ехинацея и спирулина.Специалната формула за предпазване на клетките чрез витамин Е осигурява здравето на клетките на вашия заек. Хелатните минерали, които са покрити в протеинова обвивка, увеличават абсорбцията. Добавени са FOS и MOS като пребиотици, които предпазват червата. Добавеният екстракт от юка намалява миризмата от екскрементите и урината в дома, така зайчето винаги има свежа околна среда и не пречи на никого.

Разнообразието от съставки в Care+ осигурява зайците да бъдат здрави, жизнени и с осигурено дълголетие. Хранейки заека с Care+, можете да бъдете сигурни, че сте му осигурили най-добрата храна.

Съвети за хранене: Зайчетата трябва да имат храна през целия ден, тъй като храносмилателният им тракт трябва да е винаги пълен. През първите няколко дни наблюдавайте как заекът приема храната и я смесвайте по малко със старата, ако е необходимо. Дневната дажба зависи от породата и теглото на заека. Давайте по толкова храна, колкото заекът може да изяде за един ден. В зависимост от породата заекът консумира от 60 до 450 грама на ден. Осигурявайте ежедневен достъп до прясна храна и вода. Не е необходимо да давате допълнително сено.

Съдържание: зърнени продукти, зеленчукови продукти (Юка мин 0.2%, Еханицеа мин.0.05%), Протеин от зеленчуци, Зеленчуци(Фруктоолигозахариди мин.0.0076%), Минерали, Семена, Мляко и млечни про-дукти, Манан олигозахариди( от клетъчна обвивка на маята), Алги ( Спирулина мин.0.0075%)

 

Код: Няма Категория:
Beaphar Care+ храна за заек 0,250-1,5 кг
magnifier