zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Beaphar Gentle Leader - Повод срещу дърпане за едри породи

39.90 лв.

Beaphar Gentle Leader® е повод за глава срещу дърпане за непокорни кучета. Той помага да се спре дърпането на повода, както и намалява нежеланото поведение на кучето, като подскачане, преследване на диви животни и събиране на отпадъци по време на разходка.Тази уникална патентована технология се използва от треньори на кучета, специалисти по поведение на животните и ветеринари по целия свят и е научно разработена, за да противодейства на инстинкта на кучето да дърпа. Тегленето спира за минути и прави разходките по-приятни за всички.

Beaphar Gentle Leader® мигновено спира вашето куче да дърпа повода и ви дава контрол при разходките. Той не е просто „помощ за обучение“, а житейска концепция, която ще помогне на вас и вашето куче да създадете положителна връзка, защото осигурява любезно и ефективно лидерство и прави обучението бързо, лесно и забавно както за вас, така и за него. Вашият домашен любимец бързо ще спре да дърпа повода, да тича напред, да се отклонява към  домашни любимци и хора и други нежелани поведения с обикновения повод. Защото разходката на повод е умение, което трябва да се научи, тъй като  естествените инстинкти на кучето са да се дърпа срещу нещо, което му налага ограничение.

Код: Няма Категория:
Beaphar Gentle Leader - Повод срещу дърпане за едри породи

Beaphar Gentle Leader® помага да се противодейства на това по три начина:

 1. Лекият натиск се прехвърля към задната част на врата, естествено стимулирайки реакцията на релаксация (подобно на това, когато майка носи кученце за врата).
 2. Лек натиск се прилага около муцуната от примката на носа, който съобщава вашия успокояващ контрол.
 3. Работи като повод за носа – накъдето отива носът, тялото ще го следва.

Ползи:

 • Възпира кучетата да дърпат повода и прави разходките приятни
 • Управлява по естествен начин
 • Помощно средство при обучение с мигновен ефект
 • Здрава и издръжлива материя с мека тъкан, осигуряваща комфорт

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА ЛИСТОВКА И ОПАКОВКАТА НА ПРОДУКТА ПРЕДИ УПОТРЕБА!

 

Има няколко компонента на Beaphar Gentle Leader® и е важно да сте сигурни, че са монтирани правилно, за да бъде ефективен и удобен за вашето куче.

Това са:

 • Каишка за врат – пасва около врата на кучето ви, както нашийник.
 • Катарама – представлява част от каишката за врат и свързва двата края
 • Примка за нос – пасва около носа на вашето куче
 • Регулируема плъзгаща се скоба – за намаляване или увеличаване на размера на примката за нос
 • Централен двоен D-пръстен – позволява на примката за носа да упражнява натиск, докато вашето куче дърпа и незабавно го освобождава когато спре
 • Контролен пръстен – там се прикрепя повода на вашето куче

Инструкции за употреба:

 1. Прикрепете обикновения  повод на вашето куче към контролния пръстен на Beaphar Gentle Leader®.
 2. Освободете катарамата на каишката за врат и я задръжте от двата края. Каишката за врат и примката за носа с прикрепения повод вече трябва да висят надолу във формата на „Т“.
 3. Поставете лентата за врат около врата на вашето куче, така че да докосва основата на черепа на вашето куче отзад и да приляга плътно над адамовата ябълка отпред. Това е много по-високо от нормален нашийник. Примката за нос НЕ трябва да се поставя в този момент, а да се остави да виси под брадичката.
 4. Трябва да можете да пъхнете един пръст под каишката за врат. Така ще изглежда, че приляга по-плътно от обикновения нашийник , но кучето ви все още ще се чувства удобно, ще може да  диша лесно и да не показва признаци на страдание или дискомфорт. Правилното прилягане ще предотврати въртенето на Beaphar Gentle Leader® около врата на вашето куче.
 5. Освободете катарамата и свалете каишката за врат от вашето куче.
 6. Отворете регулируемата плъзгаща се скоба и я плъзнете надолу към контролния пръстен, където е прикрепен поводът.
 7. Издърпайте примката за носа нагоре през централния двоен D-пръстен, който се намира в централната част на "Т" формата. Това е, за да се гарантира, че примката за носа е достатъчно голяма, за да пасне на носа на вашето куче.
 8. Като държите лентата за врат в ръцете си, плъзнете примката за носа, която току-що създадохте, върху носа на вашето куче. След това свържете двата края на каишката около врата на вашето куче.
 9. Преместете регулируемата плъзгаща се скоба нагоре, така че да е точно под челюстта на вашето куче. Това ще намали размера на примката за нос, така че да бъде правилно поставена на вашето куче.
 10. Примката за нос сега трябва да стои пред очите на вашето куче, но зад ъглите на устата му, и да е достатъчно хлабава, за да бъде изтеглена напред  до началото на месестата част на носа му.
 11. Направете последна настройка на примката за нос и след това затворете регулируемата плъзгаща скоба, за да предотвратите изплъзване, и започнете да вървите веднага.
 12. Веднъж поставена по този начин, не би трябвало да е необходимо да отваряте отново регулируемата плъзгаща се скоба, освен ако вашето куче все още расте.
 13. За да премахнете Beaphar Gentle Leader®, просто освободете катарамата на каишката за врата и плъзнете примката за нос. Няма нужда да променяте плъзгащата се скоба. Регулируемата плъзгаща се скоба е технически най-усъвършенстваният елемент на Beaphar Gentle Leader® и не е проектиран да се отваря и затваря многократно.

Beaphar Gentle Leader® е лесен за поставяне и регулиране и е подходящ за кучета по-възрастни от 8 седмици.

Разработен от водещи ветеринарни специалисти по поведение на животните.

Повече от 80 години Beaphar предоставя на собствениците на домашни любимци лесен достъп до качествени продукти за грижа и лекарства на достъпни цени. Нашите продукти включват: обезпаразитяващи, успокояващи и поведенчески продукти, както и грижа за зъбите, ставите и други, защото домашните любимци са част от семейството.

 • 4814 TUNNEL Т-образен тунел за гризачи

  4814 TUNNEL Т-образен тунел за гризачи

  11.02 лв.
 • Coccolo F 60 легло с плюш, 66 см

  Coccolo F 60 легло с плюш, 66 см

  94.80 лв.
 • ThermoSwitch - Двулицево термо легло за куче Paros Lux
  ThermoSwitch - Двулицево термо легло за куче Paros Lux

  ThermoSwitch - Двулицево термо легло за куче Paros Lux

  от: 87.40 лв.
magnifier