zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Beaphar Joint Care паста за кучета за здрави стави

26.30 лв.

Паста за кучета Beaphar Joint Care Paste за здрави стави, 250 гр

Паста за кучета Beaphar Joint Care Paste е много вкусна и затова лаещите приятели я приемат с удоволствие. Насърчава здравето и мобилността на ставите и поддържа гъвкавостта на животното. Направена е от натурални съставки и е така формулирана, че да подсилва ставите и да подпомага развитието и поддържането на сухожилията и съединителната тъкан.

Пастата за стави Beapharсъдържа глюкозамин, за който е доказано, че подпомага хрущялите и поддържа естественото производство на синовиална течност в тялото, като по този начин позволява по-гладкото движение на ставите и връзките. Зеленоустата мида на прах е богат, естествен източник на хондроитин, който помага за регенериране и поддържане на здрав хрущял, както и за осигуряване на Омега 3 мастни киселини. Често се използва в медицината при хората поради своите противовъзпалителни ефекти.

В паста за кучета Beaphar Joint Care Paste е добавен и витамин C за силна имунна система. Той ще допринесе за образуването на колаген и нормалната функция на хрущяла. Витамин Е пък предпазва клетките от оксидативен стрес.

Употреба: Може да се смесва с храна или да се дава директно. Винаги дръжте на разположение прясна питейна вода.

Препоръчителна дневна доза:

  • Кучетата с тегло под 5 кг – 3.5 гр (малка чаена лъжичка)
  • Кучетата с тегло 5-10 кг – 7 гр
  • Кучета с тегло 10-25 кг - 10 гр (десертна лъжица)
  • Кучетата с тегло над 25 кг - 15 гр (обилна десертна лъжица).

Съхранение: Дръжте далеч от деца. Само за консумация на животни. Да се съхранява под 25° C. Не се държи в хладилник и не се замразява.

Състав: масла и мазнини, мляко и млечни продукти, мекотели и ракообразни ( глюкозамин хидрохлорид 9%, зеленоуста мида на пра 0,4%), месо и месни продукти (хондроитин сулфат 4.1%), минерали, зърно.

 

Код: 110135 Категория:
Beaphar Joint Care паста за кучета за здрави стави
magnifier