zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Beaphar Xtra Vital - храна за джербили, 0.500кг.

40.00 лв.

Изчерпан

Пълноценна храна за джербили.

XtraVital храна за джербили е изключително усвояема и добре балансирана премиум клас храна.

 

Храната съдържа всички необходими витамини и обвити минерали (обвити са с протеинова обвивка за по-добро усвояване) също така е съобразена с естествените изисквания на гербилите.

Джербилите, които живеят в природата основно се хранят с билки и билкови растения, цветя, листа и насекоми. Затова на домашните джербили трябва да се дава също и животниски протеин. XtraVital съдържа пуешко, което е богато на протеин и бедно на мазнини и предпазва от затлъстяване.

С добавения екстракт от Ехинацея, който подържа здрава имунна система и MOS (мангано-олиго захариди), което осигурява стабилна перисталтика на червата.

 

XtraVital ще достави на Вашата гербила оптималните хранителни стойности, от които тя се нуждае за здрав и активен живот. Добавени са екстра хрупкави гранули за добро здраве на зъбите.
Съдържа свежа алпийска люцерна за витамини, минерали, фибри и протеини.

 

Съвети за хранене: Естествено е за джербилите да търсят и събират храната си, затова разпръснете храната из клетката вместо в паничка. Храната XtraVital e много вкусна и Вашите джербили ще привикнат бързо към нея. Все пак първите няколко дни наглеждайте храненето и ако е необходимо смесвайте по малко със старата храна.

 

Добре е да храните по едно и също време всеки ден.

 

ДЖербилите изяждат по 6-10 грама дневно.

 

Код: 140233 Категория:
Beaphar Xtra Vital - храна за джербили, 0.500кг.
magnifier