zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА SPEEDY
Вход и Регистрация

BRAVA 6 - хранилка за папагал, 28.5 см

17.40 лв.

Ferplast Brava 6 Пластмасова хранилка за папагал, лесна за почистване и допълване с храна.

 

Тегло 0.20 кг
Подходящо за

големи папагали, малки птици, птици, средни папагали

Код: 84528713 Категория:
ferplast

Хранилките за птици от гамата на Ferplast Brava са проектирани да бъдат лесни за използване и много практични. По-малките модели, Brava 1 и Brava 2, са подходящи както за правоъгълни, така и за кръгли, малки и средни клетки за канарчета, екзотични птици и други малки птици. Хранилките Brava 1 и 2 са просторни и практични и са изработени изцяло от прозрачна пластмаса. Почистват се лесно и в същото време ви позволяват да проверите с един поглед количеството храна, с което вашите птици разполагат.

Хранилката Brava 4 е идеална за вълнисти папагали и какаду, докато по-големият модел, Brava 6, е специално проектиран за волиери на канарчета и екзотични птици.

Основната характеристика на всички хранилки е, че те са подвижни и всички имат функция за завъртане, което улеснява пълненето и почистването им. За да напълните хранилките с храна, просто ги обърнете навън. За почистване и поддръжка можете да ги извадите от корпуса им, без да има опасност птицата да избяга. В допълнение, заключващата система задейства предпазно заключване, предотвратявайки вашите пернати приятели да преместят хранилката, като по този начин се избягват и случайни течове.

Размер на Brava 6: 28,5 x 10 x h 13 см.

magnifier