zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

GranCarno 400 гр.,100% прясно месо за израснали кучета

4.60 лв.

Линията GrabCarno®, произведена в Германия от Animonda GmbHпредлага прясно месо за израснали кучета. Продуктите на GrabCarno® придружават вашето куче във всеки стадий от живота му: GranCarno® Junior за малки, GranCarno® Adult за израснали и GranCarno® Senior за кучета над седем години. Специалната селекция от прясно месо за всяка серия Animonda GranCarno® подпомага балансираното меню на вашия домашен любимец. Минералното съдържание и размерът на храната са съобразени с възрастта на кучето. Типичната структура на месото е напълно запазена и това може ясно да се види, а вкусът е истински и неповторим, което кучето цени повече от всичко. Чистото месо прави най-доброто впечатление, особено на вашия четириног приятел. Куче подушва и харесва разликата и това може да се види.

Чисто прясно месо без никакви добавки, оцветители и консерванти.

Предлага се:

GranCarno® Adult, 400 гр - месо коктейл

GranCarno® Adult, 400 гр - говеждо + агне

GranCarno® Adult, 400 гр - говеждо + пиле

GranCarno® Adult, 400 гр. - говеждо и патешки сърца

GranCarno® Adult, 400 гр. - дивеч

GranCarno® Adult, 400 гр. - говеждо

GranCarno® Adult, 400 - говеждо + пуйка

GranCarno® Adult, 400 - говеждо + сърца

GranCarno® Adult, 800 гр - говеждо + агне

GranCarno® Adult, 800 гр - говеждо + пиле

GranCarno® Adult, 800 гр - месо коктейл

GranCarno® Adult, 800гр - пиле + дивеч

GranCarno® Adult, 800гр - говеждо + сърца

GranCarno® Adult, 800гр - говеждо

GranCarno® Adult, 800 гр. - говеждо и патешки сърца

Код: Няма Категория:
GranCarno 400 гр.,100% прясно месо за израснали кучета

Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най-добър приятел. В продължение на три поколения компанията Stockmeyer Verwaltung AG израства до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH, която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. Затова те са създали рецепти, с които да осигурят на своите любимци качествено хранене, като част от качественото съществуване.

magnifier