zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Casita 100 клетка за гризачи, 96 см

187.30 лв.

Ferplast, Casita 100 - просторна клетка за зайчета и морски свинчета, 96 см.

 

 

 

Код: 57066070 Категория:
ferplast

Casita (Касита) са един от видовете удобни, просторни , атрактивни клетки за морски свинчета и зайци, които Ferplast създава. Тази продуктова линия се различава от по-голямата част от другите клетки с по-голямата си височина, като по този начин предоставя на вашите домашни любимци много комфортен живот с повече пространство. Касита се предлагат в три размера - 80, 100 и 120 и са изработени от здрава пластмаса с боядисана телена решетка. Най-малкият модел , Касита 80, е подходящ за морски свинчета, Касита 100 и 120, са идеални за зайци.
Касита има заоблен покрив, който може да се отваря . Всички модели се продават в комплект с аксесоари – поилка за вода , паничка за храна и малка къща със стъпаловидна стена , за да може малкия ви приятел да се качи върху нея лесно. Клетката има плъзгащата се вратичка, за да може да я отворите по всяко време, за да излиза от там любимеца ви. Тези клетки освен това много лесно се почистват : просто махате горната част и може да достигне до всички части, които се нуждаят от по-щателно почистване.

Касита 100 – 96х57х56 см.

Ferplast е италиански производител на аксесоари за животни, доказал се на българския пазар. За да може да отговори на очакванията на своите клиенти, цветовете, декорациите и десените на аксесоарите постоянно се менят. Ще се стараем снимките ни винаги да отговарят на актуалните цветове.

magnifier