zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

COSMIC Outdoor- закрита котешка тоалетна подходяща за навън 73,5 x 43,5 x h 41 cm

63.44 лв.

Ferplast COSMIC е закрита котешка тоалетна, оборудвана с филтър, който спомага за абсорбирането на неприятните миризми.

Най-новата тоалетна за котки на фирма Ferplast, Cosmic Outdoor, има наистина футуристичен поглед за това! Тази версия, специално разработена за използване навън, е напълно водоустойчива и може да бъде оставена на открито без никакви проблеми. Тя е идеална за използване на балкона или в градината. COSMIC Outdoor е изработена от устойчива термопластична пластмаса и има специален достъп, за да улесни котката: тунел, който я води точно в нея! Това е идеалното решение за всеки, който има и малко куче и иска да го задържи извън тоалетната на котката. Поради специалната си форма, котката може да влезе без усилие, докато кучето ще я достигне много по-трудно.
Създадена, за да осигури на вашия космат четирикраки приятел най-високото ниво на комфорт, уединение и спокойствие, докато върви в ежедневието си, тоалетната има удобна, висококачествена основа, която предпазва отпадъците от разсипване.
Cosmic Outdoor е наистина практична и лесна за почистване. За да я отворите и да смените пясъка, просто отключете горната част. Ефективната и сигурна система за затваряне, с която е оборудвана, е разработена така, че да не позволява случайно отваряне.

размери 73,5 x 43,5 x h 41 см.

 

Код: 72071099 Категория:
ferplast
magnifier