zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

CROCI Fresh Охлаждаща постелка/подложка за куче или коте

64.00 лв.

Самоохлаждаща се постелка с дизайн имитиращ дърво.

Натискът на тялото на вашия домашен любимец, комбиниран с гела вътре му позволява да се охлади и регулира телесната температура на животното, без допълнителни помощни средства.

 Размери:  ,  , 

Описание

Това е най-ефективното и безопасно решение за топлинния комфорт на вашия домашен любимец, като постепенно понижава телесната му температура, без допълнителни помощни средства.
– не изисква електричество или вода
– няма нужда да го поставяте във фризер или хладилник.
– външна част от полиестер и pvc, устойчива на надраскване , водоустойчива и лесна за почистване с влажна кърпа. Не задържа косми и замърсявания.
– Сгъваем, позволява ви да го транспортирате или съхранявате в ограничено пространство.
– Може да се използва извън и вътре в дома, също полезен в кучешки легла, развъдници, колички за домашни любимци или върху седалки за кола. Може да се използва и от хора или като охладителна подложка за компютър.
– удобен благодарение на вътрешния слой от порест каучук, който го прави леко подплатен и полезен дори върху твърди повърхности като пода.
– Добавянето на етерични масла от CITRONELLA и EUCALYPTUS отблъсква насекомите, особено комарите, и действа като релаксант.
– гелът, съдържащ се в постелката е 100% безопасен както за животни, така и за хора.
– Продължителността на функцията за охлаждане зависи от температурата на околната среда или повърхността, на която е поставена.
– Многократна употреба: Телесната температура на вашия домашен любимец ще затопли постелката. Така че, за да го презаредите, просто извадете вашия домашен любимец от постелката. За да ускорите това, можете да го приберете в хладилника за няколко минути.

magnifier