zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Dog Rocks Предпазва градината и цветята от урина 200гр

28.80 лв.

Изчерпан

Dog Rocks Предпазва градината и цветята от урина

Какво е Dog Rocks?

Dog Rocks e 100% натурален и безопасен продукт от Австралия, който спомага да запазите вашата трева,цветя и храсти от повреждане, когато кучето уринира върху тях.

Той филтрира амония и нитратите от водата без да променя рН урината на кучето.

Как се използва?

Просто слагате скалата във водата за пиене на кучето и тя като гъба събирайки нитратите и амония от водата. Това означава, че те ще намалеят значително и в урината на вашето куче, което автоматично означава, че те урината няма да увреди вашата растителност.

 1. Извадете Dog Rocks от опаковката
 2. Измийте под течаща вода
 3. Добавете 200 гр Dog Rocks в 2 литра вода в купата на вашето куче
 4. Заменете след два месеца

 

Дозировка?

Една опаковка Dog Rocks от 200 гр е достатъчна за около 2 месеца. Сменяйте Dog Rocks на всеки два месеца, защото с времето ефективността му намалява. Стикер за залепване в календара има във всеки продукт.

 

Без странични ефекти!

Dog Rocks е абсолютно безопасен за кучето, дори ако кучето споделя купите с вода с котки – котките също може да пият от водата без проблем. Dog Rocks не променя рН на урината на кучето/котето. Всъщност благодарение на Dog Rocks кучето ви тори вашата градина.

 

Добре е да знаете!

 1. Вие се нуждаете от една опаковка Dog Rocks за всяка купа вода и е много важно, вашето куче да няма други източници на вода (например градинско езеро), защото това ще намали ефекта от Dog Rocks.
 2. Винаги измивайте Dog Rocks преди да ги сложите в купата за вода.
 3. Размера и формата на този натурален продукт може да варира. Всички скали от опаковката трябва да се сложат в една купа, въпреки че една опаковка може да има различни по брой, размер и форма скали.
 4. Отбележете си в календара кога сте сложили Dog Rocks и заменете след два месеца, в противен случай вашите растения може да бъдат увредени отново.
 5. Дозировката се смята лесно – 100 гр Dog Rocks на всеки един литър вода.
 6. При нужда, сменяйте водата и почиствайте купата привечер. Кучетата пият малко вода през нощта и това ще даде време на Dog Rocks да обработи водата в купата, като извлече амоняка.
 7. Ако не искате да слагате Dog Rocks директно в купата на кучето,  може предварително да сложите Dog Rocks в 2 литра вода в глинен или емайлиран съд и от него да наливате вода в купата на кучето.

 

Основни предимства:

 • 100% натурален продукт
 • Лабораторно тестван, продаван, препоръчван от ветеринари и собственици на кучета по целия свят
 • Не променя рН на урината
 • Много ефективен и доказан продукт!

 

 

Код: 040302 Категория:
magnifier