zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Dr. Bassleer Biofish Forte L 150g. Храна за рибки на гранули

25.00 лв.

Dr. Bassleer MUNSTER Biofish Forte L 150g. - Храна за рибки на гранули

 

 

 

Код: 141250 Категория:
dr bassleer

Dr. Bassleer Biofish Food forte L с размер на гранулата 0,8 - 1,2 mm за всички риби от приблизително 5 см.
За дългосрочно здраве на рибите се препоръчва лечение за хранене от време на време с Dr. Bassleer Biofish Food forte. В допълнение към високоценните компоненти в Dr. Bassleer Biofish Food, Dr. Bassleer Biofish Food forte съдържа стимулаторите на имунната система от пулпа от цитрусови плодове, глюкани с висока стойност, както и екстракти от дрожди и водорасли. Подпомага развитието на здрава чревна флора и помага за предотвратяване на заболявания. 10-дневно хранене с Dr. Bassleer Biofish Food forte е най-полезно при специфични стресови ситуации като болест, транспорт и попълване на запасите. Препоръчва се също редовна употреба веднъж на всеки 3-4 седмици.

Dr. Bassleer Biofish Food, със съдържание на хранителни вещества от 20 500 kJ на 100 g е много по-богата на хранителни вещества и по-икономична за използване от много конвенционални храни за декоративни риби. Хранете рибите си не повече от това, което всички те ядат в рамките на няколко минути.

Dr. Bassleer Biofish Food се състои основно от скандинавски диви риби. Съдържа висок процент протеини (52%) и всички витамини, микроелементи и минерали, от които се нуждае рибата.

Декоративните риби, хранени с Dr. Bassleer Biofish Food, показват отлично състояние и развиват прекрасен, здравословен естествен цвят. Те също растат по-бързо, а коефициентът им на плодовитост е по-висок.

Препоръчително хранене за Dr. Bassleer Biofish Food forte L:
Хранете рибите няколко пъти на ден само с толкова храна, колкото рибите могат да консумират в рамките на няколко минути.

анализ:
Суров протеин: 52%
Сурова мазнина: 13 %
Сурови фибри: 1,5 %
Сурова пепел: 10%
вода: 6%

добавки:
Витамин А: 17000 IE/kg
Витамин D3: 3000 IE/kg
Витамин Е: 400 mg/kg
Витамин С: 250 mg/kg

magnifier