zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Dubai 120 LED, оборудван аквариум 240 л

1155.55 лв.

Ferplast, Dubai 120 - Оборудван аквариум, в различни цветове, 240 л.

Серията Dubai са аквариуми за рибки, различаващи се с изчистен и модерен дизайн. Те са много стабилни и изключително сигурни, произведени са при спазване на европейските регламенти и основните стандарти за безопасност.Те се предлагат в два различни цвята и три размера, като има ъглов аквариум. Тези аквариуми напълно ще съвпадат с мебелите в дома ви, щом изберете подходящ цвят и размер. Можете да избирате между модерния бял цвят или класическото черно. Dubai Corner – ъгловия аквариум е направен, с цел да намери място в ъглите на дома Ви . Всички аквариуми Дубай са оборудвани с вътрешен филтър Bluwave за кристално чиста вода. Bluwave е вътрешен филтър, който комбинира в един единствен продукт три вида филтрация: механична, биологични и химическа . Механичното  филтриране се получава благодарение на специалните гъби, а активния въглен в тях осигурява химическото филтриране. Помпата Blupower (250л./час) е мощна и безшумна, в същото време предлага високи резултати и ниска консумация на енергия.

Практична и лесна за почистване е благодарение на подвижните прегради отвътре.
Освен това, те идват в комплект с таймер за регулиране на LED осветлението и копче за прекъсването му изцяло.

С изключение на ъгловия модел Dubai, всички аквариуми имат иновационна патентована система - плъзгаща се лампа, която може да се мърда назад и напред или да се отстрани временно, което позволява лесен достъп за почистване. Капака се състои от три части – предната част може лесно да се надига, в средната част са лампите, а на задната част са оставени отвори, за да може в последствие да сложите външен филтър или друго оборудване.

Има таймер за регулиране на осветлението и копче за изключването му изцяло. С електронната система спестявате поне 30% електроенергия, а рефлекторите чудесно подхранват растежа на аквариумните растения и подсилват цветните окраски на рибите.

Други предимства: прозрачно стъкло, цялостна метална рамка.

DUBAI 120 Аквариум 240 литра – 121х41х56 см.

 

Код: 65038117 Категория:
ferplast
magnifier