zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Elite Starter Mini, 8 kg За бебета от дребни породи

135.00 лв.

Изчерпан

Puppy Mini 8 kg Пълноценна храна за подрастващи кучета от мини породи, както и за женски кучета от дребни породи в края на бременността или в периода на кърмене

ПОВИШЕН ИМУНИТЕТ (с бета-глюкани)

Бета-глюканите, извлечени от дрождите Saccharomyces cerevisiae и комбинирани с фруктоолигозахариди, спомагат за поддържането на силна имунна система.

 

РАЗВИТИЕ НА МОЗЪКА

Рибеното масло е богато на Омега-3 и по-специално на докозахексаенова киселина, която подпомага правилното развитие на мозъка на кученцата (по време на вътреутробния период и през периода на растеж).

 

БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ В ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА

Комбинацията от пробиотици (Enterococcus faecium) и пребиотици (FOS и MOS) насърчава развитието на полезна чревна флора. Високосмилаемите съставки, растителният въглен и глината подпомагат преминаването на храната през  храносмилателната система на подрастващите кученца, докато тя се развие напълно.

36% от всички дехидратирани животински протеини, съдържащи се в храната, съответстват на 67% в пресен еквивалент. Пресният еквивалент се състои от рехидратация на дехидратираните животински продукти, като се знае, че те съдържат максимум 6% вода, докато свежите животински продукти имат 75% от него.

 

magnifier