zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Expert 100 клетка за големи папагали, 100 см

1600.00 лв.

Ferplast Expert 100 Просторна правоъгълна клетка, за големи папагали, със солидна метална конструкция.

Expert

САМО С ПОРЪЧКА!

Експерт са клетки за папагали, които имат солидна метална конструкция и много гъста метална мрежа,  около 4-5 mm в диаметър и боята е много устойчива на надраскване. Те са на разположение в три размера , 70 , 80 и 100 . Имат голяма вратичка в предната част, която подсигурява сигурност, благодарение на система за закрепване с кука и катинар. Благодарение на изцяло свалящ се покрив , папагалът ви може да изляза когато прецените.

По отношение на почистването , не се притеснявайте - това ще бъде лесно! На дъното , има просторна тава със защитна решетка .

Експерт е оборудвана с четири подвижни метални панели по целия външния периметър , предназначени за събиране на семена и за да се избегне замърсяване на пода.

 

Код: 55042521 Категория:
ferplast

Клетка за папагали. Със солидна метална рамка и много гъста телена мрежа с диаметър от 4-5мм покрита в боя устойчива на надраскване. Предлага се в 3 размера: 70, 80 и 100. С голяма врата в предната част , безопасно затваряща се със затягаща състема с кука и катинар. Тази система е използвана и при страничните защитни панели, към които се закрепват хранилките. Това позволява да поставяте храната лесно от външната страна, без да има опасност птицата да откачи хранилката отвътре. Покривът може да се махне изцяло чрез плъзгане, за да пуснете навън птиците. На дъното има защитна решетка, както и 4 вадещи се панели за почистване. Ъглите на клетката са обезопасени от заоблена пластмаса за предотвратяване на инциденти.

magnifier