zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Ferplast Легло Edinburgh, синьо 44х44х33см

Легло тип къща за малко куче или котка

 

Код: 83655001 Категория:
ferplast

Мека и топла къщичка като любяща прегръдка за вашия пухкав приятел! Това е къщата Единбург, предназначена за котки, която благодарение на особената си заоблена форма създава интимна и частна среда, позволяваща му да се наслади на малко здравословно спокойствие! И не свършва дотук: Единбург може с едно докосване да се трансформира в меко кресло с възглавница, като по този начин се получава друг продукт.
Тази котешка къща има по-широка основа и дупка, предназначена да улесни влизането на животното вътре; благодарение на компактните си размери, освен това, ще намери място без затруднения във всеки ъгъл на вашия дом. Изключително изискан в детайли, съвършен с шотландски модел с две страни в меко кадифе, той се предлага в топли нюанси на синьо и кафяво. Подплънката, с която е оборудвана, със сигурност ще го направи уютен и удобен за любимия ви котарак: трудно ще го разсеете от любимото му легло! След това ще намерите вътрешната възглавница с двойно лице, проектирана за всеки сезон на годината.

Къщата на котките в Единбург принадлежи към шотландската колекция Ferplast, пълен набор от възглавници, килими и дивани за кучета и котки, направени с максимална грижа и внимание към детайлите, всички се характеризират с безвременен шотландски модел с кадифено покритие, идеален да поглезите вашите верни четириноги приятели!

Размер : 644х44х33 см.

magnifier