zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Ferplast Phantom - лазерна играчка Ø 10 x 21 cm

71.30 лв.

Ferplast Phantom - лазерна играчка Ø 10 x 21 cm

 

Код: 85080099 Категория:
ferplast

Ето една интерактивна играчка за котки, която ще накара котешкият ви приятел да се забавлява сам, без да му е скучно. Изцяло изработена от пластмаса, с хубав декоративен скъпоценен камък, излъчва лазерна светлина от върха на играчката до земята: просто си представете, че вашият приятел се опитва да тича след него и да се опитва да хване лъча с лапите си!
Лазерната светлина се движи по три различни начина: чрез натискане на подходящ бутон е възможно да се избере ротацията на ниските обороти, неправилното бързо въртене на скоростта или случайното въртене на скоростта. В този последен случай лазерната лампа автоматично се изключва след 15 минути работа.
Безопасен като всички играчки за котки от Ferplast, Phantom също се произвежда с качествени материали като гаранция за благополучието на приятеля ви. Работа с батерии (не са включени в опаковката).
Тази котешка играчка принадлежи към гамата продукти Clever & Happy, специално създадена, за да стимулира интереса на вашето животно и да го накара да прекарва много радостни моменти.

Внимание: избягвайте насочването на лазера директно в очите на домашен любимец и на човек.

Електронна играчка на батерии

Перфектно занимание за Вашата котка.
Захранва се с 3 бр. батерии
magnifier