Безпалтна доставка за поръчки над 89 лв
0%
zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА SPEEDY
Вход и Регистрация
SALE 20%

Ferplast Puller играчка ринг, 2 бр

от: 24.12 лв.

Изключително здрава играчка за трениране

 

 

 

 

 

 

Тегло 1.00 кг
Размер

18 см., 20 см., 28 см.

Подходящо за

кучета

Код: Няма Категория:
ferplast

Кучетата, които се радват на редовни упражнения и психична стимулация, могат да бъдат по-малко предразположени към проблемно поведение и здравословни проблеми като тревожност, затлъстяване, разрушителност и др.

Puller е забавна играчка за упражнения за кучета, която може да осигури упражнение И стимулация. Само 3 прости упражнения - бягане, скачане и дърпане - над 20 минути ще осигурят тренировка за всички мускулни групи на вашето куче и е еквивалент на 5 км интензивно бягане.

Puller е идеален начин за изграждане и поддържане на физическото състояние на вашето куче, което го прави много полезен за спортни кучета, когато те не се състезават. Домашнитее кучета също ще имат полза, тъй като постоянното ниво на фитнес може да помогне за намаляване на риска от напрежения и мускулни проблеми, причинени от внезапно увеличаване на активността (например след зимните месеци, при които типичните нива на упражнения могат да се намалят).

Най-хубавото е, че Puller е забавен и ангажиращ за използване!

Основната характеристика на Puller е уникалният материал, от който е направен. Това е и ключът към успеха на Puller сред собствениците и техните домашни любимци и гарантирано, че ще бъде харесван от кучета, което е важно за обучението.

Специален набор от два пурпурни пръстена Puller и набор от упражнения с него ще осигурят ежедневни интерактивни тренировки за кучета и някои от необходимите физически активности. Само няколко упражнения за 20 минути ще дадат на кучето тренировките и заниманията от 5 километра бягане!

 

  • Puller е направен с полимер с висока чистота. Тя е ЛЕКА и затова позволява на малките кучета и деца също да го използват
  • ПЛУВАЩ, материалът позволява на ринга да плува.
  • няма мирис и не е токсичен.
  • НЕ НАРАНЯВА зъбите и венците на кучето. Уникалността на материала позволява зъбите да потъват в играчката. Формата и свойствата на Puller се запазват дълго време.
magnifier