zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Puller - тренировъчна играчка ринг за куче 2бр

от: 12.10 лв.

Puller – активна играчка за кучета. Иновативната играчка свързва кучето и стопанина с две халки. Puller е лесен за използване! Основната сделка, която трябва да запомните, е силата на Two Rings!

Puller е на пазара повече от 10 години. Тази активна играчка се превърна в истински пробив в индустрията. Puller спечели сърцата на фенове от цял ​​свят!

5 РАЗМЕРА:

  •  МICRO 12см 
  • MINI 18см  за миниатюрни и дребни кучета ( чихуахуа, джак ръсел териер, померан, йоркширски териер, малтийска болонка, териер, бигъл, бостън териер, брюкселски белоглав, китайски качулат и др. ).

  • MIDI 19см за средни и големи породи ( американски стафордширски териер, австралийско овчарско куче, австралийска овчарка, басет, брадато коли, бордър коли, бойкин шпаньол и др. ).

  • STANDART 28см  за големи кучета ( акита ину, аляски маламут, азавак, белгийски малиноа, бернско планинско куче, немска овчарка, кунхаунд, черен руски териер и др.) .

  • MAXI 30см за големи до много големи кучета ( мастиф, кавказка овчарка, немски дог, бурбул, тоса кен, кане корсо, санбернар, ирландски вълкодав, леонбергер, големи пиренейски кучета и др.) .

 

 

 

 

 

 

 

Код: Няма Категория:
Puller - тренировъчна играчка ринг за куче 2бр

Кучетата, които се радват на редовни упражнения и психична стимулация, могат да бъдат по-малко предразположени към проблемно поведение и здравословни проблеми като тревожност, затлъстяване, разрушителност и др.

Puller е забавна играчка за упражнения за кучета, която може да осигури упражнение И стимулация. Само 3 прости упражнения - бягане, скачане и дърпане - над 20 минути ще осигурят тренировка за всички мускулни групи на вашето куче и е еквивалент на 5 км интензивно бягане.

Puller е идеален начин за изграждане и поддържане на физическото състояние на вашето куче, което го прави много полезен за спортни кучета, когато те не се състезават. Домашнитее кучета също ще имат полза, тъй като постоянното ниво на фитнес може да помогне за намаляване на риска от напрежения и мускулни проблеми, причинени от внезапно увеличаване на активността (например след зимните месеци, при които типичните нива на упражнения могат да се намалят).

Най-хубавото е, че Puller е забавен и ангажиращ за използване!

Основната характеристика на Puller е уникалният материал, от който е направен. Това е и ключът към успеха на Puller сред собствениците и техните домашни любимци и гарантирано, че ще бъде харесван от кучета, което е важно за обучението.

Специален набор от два пурпурни пръстена Puller и набор от упражнения с него ще осигурят ежедневни интерактивни тренировки за кучета и някои от необходимите физически активности. Само няколко упражнения за 20 минути ще дадат на кучето тренировките и заниманията от 5 километра бягане!

 

  • Puller е направен с полимер с висока чистота. Тя е ЛЕКА и затова позволява на малките кучета и деца също да го използват
  • ПЛУВАЩ, материалът позволява на ринга да плува.
  • няма мирис и не е токсичен.
  • НЕ НАРАНЯВА зъбите и венците на кучето. Уникалността на материала позволява зъбите да потъват в играчката. Формата и свойствата на Puller се запазват дълго време.
magnifier