zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Hop in - котешка тоалетна с вход отгоре, 58.5 х 39 см

от: 56.00 лв.

Hop in - котешка тоалетна с вход отгоре от Savic, Белгия

 

Код: Няма Категория:
savic

Hop In е модерна котешка тоалетна с вход отгоре. Тя се препоръчва за котки, които уринират без да влизат в съда, уринират назад или обичат да разпръскват назад постелката и отпадъците. Идеална е за семейства с малки деца, които няма да имат достъп до входа на тоалетната. Също за собствениците на кучета и котки, така кучетата не безпокоят котките и нямат достъп до тоалетната.

Едно от най-важните предимства на Hop In е леко наклонената повърхност на капака с дупки. Докато котката ходи по капака, когато излиза от тоалетната полепналата по лапите и постелка за кот. тоалетна пада през дупките обратно в тоалетната.

Големия изход на тоалетната я прави лесна за излизане и е подходяща, и за големи котки.

Всекидневното почистване на тоалетната е лесно, благодарение на куката за лопатка (лопатка не е включена), лесното отваряне на капака и възможността да бъде закачен за тоалетната. Вдлъбнатини на дъното улесняват повдигането при изсипване на замърсената постелка в коша за боклук.

Размери: 58.5 х 39 х 39.5см

Съвет: поставете Hop In в ъгъла на стаята, за да спестите място и за да насърчите котката да минава по цялата дължина на капак и да изтръсква лапите си.

ПРОИЗВЕДЕНО В БЕЛГИЯ.

magnifier