zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация
SALE 15%

Hunter Нагръдник London Comfort

от: 10.54 лв.

Нагръдник в различни цветове и размери с мека подплата

 

 

Код: Няма Категории: ,
hunter

Наперен, колоритен, разнообразен - най-добрите качества на британската столица важат и за гамата LONDON. Нагръдниците LONDON COMFORT имат мека поларна основа, две регулируеми настройки и съответстваща предпазна закопчалка. Здравата пластмасова закопчалка може да се „заключи“ светкавично и да се отвори отново също толкова лесно. По-добре е да сте в безопасност, отколкото да съжалявате за всички онези приключения с превъзбуденото си куче.

Полиестерният материал се отличава със същите меки и гъвкави качества, с които сте свикнали от найлоновите продукти на HUNTER. Аксесоарите се отличават и с редица други качества, които ще ви спечелят веднага. Полиестерният материал, използван за производството на гамата LONDON, е изключително устойчив на разкъсване и лек, но не губи формата си. Нещо повече, той изсъхва за миг и е лесен за почистване. Ден след ден нашите кучета карат очите ни да светят и да внасят този допълнителен цвят в живота ни. И така, защо не направите същото с гамата LONDON, предлагана в широк избор от живи цветове? Всеки нюанс на цвета истински привлича вниманието и осигурява ярък контраст с естествените тонове на козината на вашето куче.

Смесете и съчетайте колкото искате продукти от LONDON! Изберете един цвят или комбинирайте различни нюанси - възможностите са безкрайни!

LONDON - joie de vivre на достъпна цена.

  • две точки за регулиране
  • мек и устойчив на разкъсване полиестерен материал
  • лесен за почистване, съхне бързо
  • наситени и разнообразни цветове
  • с предпазна закопчалка

Как да изберете подходящ размер

С помощта на гъвкава рулетка измерете обиколката на корема на кучето (B) точно зад предните крака в най-широката точка на гърдите. Лентата трябва да е плътна, но да не ограничава кучето ви. Оставете приблизително един пръст в ширина между рулетката и вашето куче. Можете да използвате това за измерване и обиколката на шията (A), за да определите правилния размер на нагръдника. По правило всички нагръдници се регулират около корема, както и в няколко други позиции, което прави възможно оптималното адаптиране на нагръдника към всяка форма на тялото за идеален комфорт.

РАЗМЕР ШИРИНА ОБ. НА Гърдите ОБ. НА ВРАТА
L/1 2,5 см 68 – 91 см 64 см
L/2 2,5 см 73 – 100 см 71 см
M–L 2,5 см 63 – 82 см 63 см
S–M/1 2,5 см 48 – 56 см 40 см
S–M/2 2,5 см 52 – 62 см 49 см
XS–S 1,5 см 39 – 47 см 28 см
M 2,5 см 57 – 70 см 55 см
magnifier