zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация
SALE 15%

Hunter Нагръдник London VR

от: 5.95 лв.

Нагръдник в различни цветове и размери.

 

 

Код: Няма Категории: ,
hunter

Наперен, колоритен, разнообразен - най-добрите качества на британската столица важат и за гамата LONDON.

Нагръдникът LONDON VARIO RAPID има четири регулируеми настройки, както и съответстваща предпазна закопчалка (размер XXS-XS, S, M).

Здравата пластмасова закопчалка може също така да се „заключи“ светкавично и да се отвори отново също толкова лесно. По-добре е да сте в безопасност, отколкото да съжалявате за всички онези приключения с превъзбуденото си куче.

Полиестерният материал се отличава със същите меки и гъвкави качества, с които сте свикнали от найлоновите продукти на HUNTER.

Аксесоарите се отличават и с редица други качества, които ще ви спечелят веднага.

Полиестерният материал, използван за производството на гамата LONDON, е изключително устойчив на разкъсване и лек, като не губи формата си. Нещо повече, той изсъхва за миг и е лесен за почистване.

Ден след ден нашите кучета карат очите ни да светят и да внасят този допълнителен цвят в живота ни. И така, защо не направите същото с гамата LONDON, предлагана в широк избор от живи цветове? Всеки нюанс на цвета е истински привличащ вниманието и осигурява ярък контраст с естествените тонове на козината на вашето куче.

Смесете и съчетайте колкото искате продукти от LONDON! Изберете един цвят или комбинирайте различни нюанси - възможностите са безкрайни!

LONDON - joie de vivre на достъпна цена.

РАЗМЕР ШИРИНА ОБ. НА ВРАТА ОБ. НА КОРЕМА
XXS/1 1,0 см 16 – 25 см 22 – 36 см
XXS/2 1,0 см 23 – 35 см 25 – 42 см
XXS–XS 1,5 см 30 – 45 см 32 – 52 см
S 2,0 см 38 – 59 см 41 – 70 см
M 2,5 см 53 – 85 см 58 – 101 см
magnifier