zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Hunter Нашийник London VARIO BASIC

В момента този артикул не е наличен.

Наперен, колоритен, разнообразен - най-добрите качества на британската столица важат и за гамата LONDON.

Нашийниците LONDON VARIO BASIC разполагат със съответстваща предпазна закопчалка (размер M). Здравата пластмасова закопчалка може да се „заключи“ светкавично и да се отвори отново също толкова лесно. По-добре е да сте в безопасност, отколкото да съжалявате за всички онези приключения с енергичното си куче.

Полиестерният материал се отличава със същите меки и гъвкави качества, с които сте свикнали от полиестерните продукти на HUNTER. Аксесоарите имат и редица други качества, които ще ви спечелят веднага.

Полиестерният материал, използван за производството на гамата LONDON, е изключително устойчив на разкъсване и лек, като не губи формата си.

Нещо повече, той изсъхва за миг и е лесен за почистване.

Ден след ден нашите кучета карат очите ни да светят и да внасят допълнителен цвят в живота ни. И така, защо не направите същото с гамата LONDON, предлагана в широк набор от живи цветове? Всеки нюанс на цвета е истински привличащ вниманието и осигурява ярък контраст с естествените тонове на козината на вашето куче. Смесете и съчетайте колкото искате продукти от LONDON!

Изберете един цвят или комбинирайте различни нюанси - възможностите са безкрайни!

LONDON - joie de vivre на достъпна цена.

РАЗМЕР РЕГУЛИРУЕМОСТ ШИРИНА
XXS–XS 17 – 24 см 1,0 см
S 24 – 36 см 1,0 см
M 30 – 46 см 1,5 см

 

 

Код: Няма Категории: ,
hunter
magnifier