БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА SPEEDY
Вход и Регистрация

JBL Novo GranoColor mini 100мл.- основна храна за малки рибки, за цветовете, гранули

9.70 лв.

Храна за подсилване на цветовете на декоративните рибки - гранули

Съдържа висококачествени суровини, каротеноиди и ненаситени мастни киселини, които усилват яркостта на оцветяването на всички аквариумни рибки.

NovoGranoColor mini – Гранули за подсилване на цветовете

Храна за различни малки рибки в общ аквариум – цветни гранули

Гранули за подсилване на цветовете

  • Идеална големина на храната за декоративни рибки с размери от 3см до 10см
  • Каротеноидите и високото съдържание на ненаситени мастни киселини, естествено благоприятстват за подсилване на цветовете на декоративните рибки по един здравословен начин
  • Оставена за кратко време на висока температура, храната става лесна за усвояване, което намалява замърсяването на водата

Съдържа висококачествени суровиникаротеноиди и ненаситени мастни киселини, които усилват яркостта на оцветяването на всички аквариумни рибки.  Храната е разработена така, че някои гранули плуват на повърхността, а други потъват като по този начин задоволяват изискванията на рибките от всички слоеве на водата.  Балансираната комбинация от протеини, мазнини и въглехидрати, както и основни минерали и витамини, гарантира оптимален растеж и устойчивост към заболявания.

Храната може да бъде давана два или три пъти на ден на малки порции, които могат да бъдат изконсумирани от рибите за няколко минути. Младите рибки трябва да бъдат хранени по-често.

NovoGranoColor mini се предлага в разфасовки от:100 мл и CLICK в разфасовки от:100 мл

 

Тегло 0.10 kg
Популярно в сайта: аквариуми цени
Код: J3009700 Категория:
JBL
magnifier