zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация
SALE 19%

JBL PRONOVO BEL FLUID 50ml-Течна храна за отглеждане на много малки млади риби

9.30 лв.

Течна храна за отглеждане на млади аквариумни рибки. 

 • С много фина храна, разтворена във вода, направенa от над 50 натурални съставки. Хранителна, лесна за храносмилане и за идеален растеж благодарение на компонентите от артемия. 
 • Идеална за хранене на млади риби, които все още са твърде малки за храна на прах. 
 • Без замъгляване на водата: намален растеж на водорасли благодарение на балансираното съдържание на фосфати, по-добро качество на водата поради по-добра смилаемост на храната, което намалява екскрементите на рибите. Натурални суровини без изкуствени добавки за естествена диета и здрави аквариумни рибки.

Видове: млади риби.

Размер: 0-4см

Тип храна: течна. 

Цвят: жълта

Дозировка: разклатете преди употреба! Не хранете младите рибки, докато те не започнат да плуват свободна и техния жълтъчен сак не бъде използван. Живораждащите видове трябва да бъдат хранени веднага след раждането.  

Аналитични съставки: протеин: 38%, съдържание на мазнини: 6%, сурови влакнини: 4%, сурова пепел: 7%. 

Състав: брашно от сьомга, пшенично брашно, артемия 10%, брашно от скариди, соево брашно, пшеничен зародиш, брашно от крил, ектракт от мая, пшеничен глутен, спирулина, брашно от сепия, оризово брашно, брашно от чесън, царевично брашно, влакнини от ябълка, гума гуар, цвекло. 

Добавки: антиоксиданти, консерванти. Витамини на кг: вит. A: 25000IU, вит.D:3: 3000IU, вит. E: 300mg, вит. C: 200mg. 

Код: 3112618 Категории: , ,
JBL

Течна храна за отглеждане на млади снасящи яйца аквариумни рибки

 • Пълноценно хранене: ултра фина хомогенна храна, разтворена във вода, направенa от над 50 натурални съставки
 • Хранителна, лесносмилаема за идеален растеж благодарение на компонентите от артемиа. Идеална за хранене на млади риби, които все още са твърде малки за храна на прах
 • Без помътняване на водата, по-добро качество на водата поради оптимална усвояемост на храната, което намалява екскрементите на рибите
 • Натурални суровини за естествена диета и здрави аквариумни рибки
 • Съдържание на опаковката: 1 бутилка с включен капкомер за точната дозировка на течната храна

 

Съставът на идеалната храна за отглеждане на млади риби се основава на различни фактори. Младите риби растат и се нуждаят от важни хранителни вещества за развитието си. Основните витамини са необходими за укрепване на имунната им система. При младите риби е много важно размерът на храната да отговаря на размера на устата им. По-добре е да храните храна, която е твърде малка, отколкото такава, която е твърде голяма! Подходящото съдържание на фосфат в храната е от съществено значение за формирането на здрави кости. Твърде малкото фосфат и калций ще доведат до костни деформации.

 

Когато младите риби са достатъчно големи, добавката от жива артемия е идеална. JBL предлага пълна програма за това = JBL Artemio.

 

Има разлика между млади екземпляри от снасящи яйца и живораждащи видове. Младите риби от видовете, които снасят яйца, са много по-малки след излюпването си и първоначално се хранят с инфузории (микроорганизми), които намират в околната среда. Много видове след това приемат и течна храна (JBL PRONOVO BEL FLUID). Малко след това ще приемат фина прахообразна храна (JBL PRONOVO BEL GRANO BABY или прахообразната храна от първата опаковка на JBL PRONOVO BEL FLAKES BABY). Веднага след като пораснат още малко, можете да преминете към втората опаковка на JBL PRONOVO BEL FLAKES BABY и по-късно към третата.

При живородни или дори размножаващи се в устата видове младите риби са по-големи и веднага изяждат храната от втората опаковка на JBL PRONOVO FLAKES BABY и жива артемия (JBL Artemio System).

 • WAUDOG Nylon Etno Blue - Нашийник за котка със SMART ID виртуален паспорт при изгубване
  WAUDOG Nylon Etno Blue - Нашийник за котка със SMART ID виртуален паспорт при изгубване

  WAUDOG Nylon Etno Blue - Нашийник за котка със SMART ID виртуален паспорт при изгубване

  6.90 лв.
 • Едноцветно яке с качулка L
  Едноцветно яке с качулка L

  Едноцветно яке с качулка L

  32.00 лв.
 • CAT DOOR MAT - постелка за котки

  CAT DOOR MAT - постелка за котки

  20.53 лв.
magnifier