zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация
SALE 17%

JBL PRONOVO BEL GRANO BABY 3 x 10ml - Храна за малки аквариумни рибки -гранула

10.80 лв.

JBL PRONOVO BEL GRANO BABY

Храна на прах за млади декоративни рибки в аквариум.

 • Пълноценно хранене, оптимален растеж и красиви цветове, благодарение на артемия. Прахообразна храна за млади екземпляри на всички видове аквариумни риби
 • Хранителна и лесна за храносмилане: идеален хранителен състав за всички малки аквариумни рибки с размери от 5 до 20 mm
 • Без помътняване на водата: намален растеж на водорасли благодарение на балансираното съдържание на фосфати, по-добро качество на водата, поради по-добра смилаемост на храната, което намалява екскрементите на рибите
 • Натурални суровини без изкуствени добавки за естествена диета и здрави аквариумни рибки

 

Животински видове: Данио, Млади риби, Тетра

Размер на животното: 1 - 2 см

Тип гранули: гранули

Цвят: многоцветен

Дозировка: 3-4 пъти дневно, колкото рибите изяждат за няколко минути.

Код: 3112500 Категории: , ,
JBL

Суров протеин (38,0%); Съдържание на мазнини (6,0%); Сурови фибри (4,0%); Сурова пепел (7,0%)

Състав: брашно от сьомга, пшеничен зародиш, оризово брашно, соево брашно, артемия, брашно от скариди, пшенично брашно, брашно от крил, пшеничен глутен, спанак, спирулина, ябълкови влакнини, средиземноморски билки, чесън на прах, екстракт от мая, цвекло.

Добавки: Антиоксиданти: 1b306(i). Оцветители: не се добавят от JBL.

Витамини на кг: Витамин A: 25000 I.E., Витамин D₃: 3000 I.E., Витамин E: 300мг, Витамин C: 200мг.

 

Съставът на идеалната храна за отглеждане на млади рибки се базира на различни фактори. Младите рибки растат и се нуждаят от важни хранителни вещества за развитието си. Основните витамини и биологичният микроелемент инозитол са необходими за укрепване на имунната им система.

При младите рибки е много важно размерът на храната да отговаря на размера на устата им. По-добре е да храните с храна, която е твърде малка, отколкото такава, която е твърде голяма! Подходящото съдържание на фосфат в храната е от съществено значение за формирането на здрави кости. Твърде малкото фосфат и калций водят до костни деформации.

Когато младите рибки са достатъчно големи, добавката от жива артемия е идеална. JBL предлага пълна програма за това =  JBL Artemio.

Има разлика между младите екземпляри на снасящи яйца и живораждащите видове. Младите рибки от видовете, които снасят яйца, са много по-малки след излюпването си и първоначално се хранят с инфузории (микроорганизми), които намират в околната среда. Много видове след това приемат и течна храна (JBL PRONOVO BEL FLUID). Малко след това те приемат фина прахообразна храна (JBL PRONOVO BEL GRANO BABY или прахообразната храна от 1-вата кутия JBL PRONOVO BEL FLAKES BABY). Веднага след като пораснат още малко, можете да преминете към 2-ра кутия JBL PRONOVO BEL FLAKES BABY. 

При видовете, които снасят яйца или дори се размножават в устата, младите риби са по-големи и веднага се хранят от 2-ра кутия JBL PRONOVO FLAKES BABY и жива артемия (JBL Artemio System).

 

 • Ferplast Atlas 20 Транспортна чанта за кучета и котки в различни цветове, 58 см
  Ferplast Atlas 20 Транспортна чанта за кучета и котки в различни цветове, 58 см

  Ferplast Atlas 20 Транспортна чанта за кучета и котки в различни цветове, 58 см

  53.00 лв.
 • 4814 TUNNEL Т-образен тунел за гризачи

  4814 TUNNEL Т-образен тунел за гризачи

  11.02 лв.
 • SALE 20%
  JBL PROPOND ALL SEASONS S Храна за малки Кои и езерни риби- 5.8кг
  JBL PROPOND ALL SEASONS S Храна за малки Кои и езерни риби- 5.8кг

  JBL PROPOND ALL SEASONS S Храна за малки Кои и езерни риби- 5.8кг

  64.00 лв.
magnifier