zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация
SALE 20%

JBL Terra Vit Fluid 5 мл. Течни мултивитамини за терариумни животни

15.20 лв.

Комплекс от витамини и минерали течност

Terra Vit Fluid – Мултивитамини за терариумни животни /течност/

  • Съдържа комплекс от витамини в течна форма, специално разработен да задоволи потребностите на терариумните животни (земноводни, влечуги). Може да се постави във водата за пиене, във водата за къпане (терариумната вода) или в храната – там където витамините в прахообразна форма не полепват добре. Специалния процес на емулгиране чрез употребата на лецитин, увеличава времето, през което витамините остават активни  във водата и запазват качеството си.
  • Подпомага поддържането на добро здраве при всички терариумни животни, помага за предотвратяването на заболявания причинени от недостиг на вещества, благоприятства растежа, увеличава апетита и подпомага естествения процес на смяна на кожата.

Дозировка: Разклатете добре преди употреба. Накапете от течността върху храната и/или във водата за пиене. За храни, които се навлажняват трудно, като насекоми, използвайте Terra Vit Powder /на прах/. За земноводни, обменящи вещества с водата, чрез кожата си, препоръчваме Terra Vit да се добавя към водата, в която живеят.

Поради големия брой на отглежданите видове животни и различните им хранителни навици, точна дозировка неможе да се даде. За ориентир: около 10-20 капки на 100г храна; 10-20 капки на 100мл вода за пиене; 2-5 капки за 10л терариумна вода.

Забележка: Тъй като тази хранителна добавка е с по-високо съдържание на вит. D3 от основната храна, тя трябва да бъде само 20% от дневната дажба. Това се отнася за основни храни с минимум 88% сухо вещество.

Terra Vit Fluid се предлага в разфасовки от:  50 мл

 

Код: 7103200 Категория:
JBL
magnifier