БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА SPEEDY
Вход и Регистрация

Клетка за големи папагали Hamilton

800.00 лв.

Savic, Клетка за големи папагали Hamilton play pen 60 х 55 х 158 см., оборудвана с масивни дървени кацалки и стоманени хранилки

Клетка Hamilton Play Pen от Savic, Белгия, е чудесен избор, ако отглеждате папагали. Тя е голяма, удобна и оборудвана с 2 масивни дървени кацалки и 5 стоманени хранилки. Разполага още и с механизъм за заключване и стойка на колелца. Предлага възможност за отваряне отгоре с включена кацалка и хранилки над клетката.

Идеална е за Жако, Амазонски папагали, малък и голям Александър.

Размери 158x55x60 см.

Произведено в Белгия

Съвети: Преди да си купите птица, трябва да изберете клетка, която е толкова важна, колкото изборът на птицата. За да се чувства вашата птица комфортно, клетката трябва да е толкова голяма, колкото може да си позволите. Не се заблуждавайте, че щом може да си разтвоти крилете вътре това ѝ е достатъчно. Някой видове имат нужда от по-специфична форма и модел клетка, както и от различно разположение и брой на кацалките, хранилките и поилките. Консултирайте се за нуждите на избраната от вас птица в специализираните магазини.

Къпането на папагалите е част от всекидневната им грижа за перата. Спомага за премахване на натрупания прах, овлажнява кожата и перата. Ако нямате възможност да поставите постоянно къпалка в клетката, добре е да я слагате сутрин, за да може до вечерта птицата да изсъхне. Оставете птицата сама да избере кога да се къпе и никога не я насилвайте. Ако в началото не желае да се къпе, това не означава, че няма да го направи след ден, два или след седмица. Водата трябва да е хладка, но имахте предвид, че мократа птица може да се разболее, ако в стаята е твърде студено или става течение. И все пак не банята ще разболее птиците, а слабата имунна система, стресът, неправилната диета и лошата хигиена. Къпането, чрез пръскачка за цветя, не е толкова ефективно, а това е важно за добро поддържане на перата на всяка птица.

Размери: 60 х 55 х 158 см.
Размерите са вътрешни, без да включват дължината и широчината на тавата.

 

Тегло 40.00 кг
Вижте също: храни за папагали
Код: 130221 Категория:
savic
magnifier