zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Легло за куче - Barkley

55.00 лв.

Представяме ви най-новото допълнение към нашата колекция - легло за куче, което е създадено с мисъл за комфорт и уют на вашето любимо четириного приятелче. Леглото предлага не само функционалност и комфорт, но и стилови елементи, които ще придадат естествено излъчване и хармония на вашия дом. Леглото е изработено от висококачествени материали и предлага оптимална комбинация от мекота и подкрепа. Вътрешната подложка осигурява удобство и отлична подкрепа за съня на вашето куче, като подпомага правилното позициониране на тялото и разтоварването на ставите.

За нас важно е леглото за куче да бъде лесно за поддръжка. То е изработено от материали, които се почистват бързо и лесно с помощта на прахосмукачка или мека четка. Така можете да запазите леглото в чисто и безупречно състояние с минимални усилия.

Леглото за куче предлага достатъчно пространство за вашето куче да се отпусне, почива и играе. То е проектирано с размери, които отговарят на различни породи и размери на кучета, за да им предостави достатъчно място за свободно движение и комфорт.

Леглото за куче е изработено от висококачествени материали, които осигуряват издръжливост и дълготрайност. Те са устойчиви на износване и гарантират, че леглото ще запази своята форма и качество дълго време.

Предложете на вашето куче най-доброто място за почивка и сън с нашето легло за куче. Неговата комбинация от комфорт, стил и качество го прави идеален избор за вашето четириного приятелче.

Размери--- 55х40

 

magnifier