zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Little One стик от ливадни треви 85гр

4.20 лв.

Вкусна порция ливадна закуска

Little One Stick е играчка - лакомство, която е разработена специално за гризачи и зайци. Направена е от ароматни ливадни треви и покрита с една от трите вкусни гарнитури: цветя от невен, моркови или маточина.

Благодарение на формата си пръчката ще привлече вашия домашен любимец и ще помогне за износването на постоянно растящите му зъби, докато съставките на пръчката ще помогнат за обогатяване на диетата с витамини, минерали и фибри, необходими за правилното храносмилане на гризачи и зайци.

Невен цветята са богати на каротеноиди и витамин С, които тонизират и влияят положително на имунитета на домашния любимец.

Морковът съдържа високи нива на каротин, калий, желязо, фосфор, витамин С и фолиева киселина. Редовното допълване на диетата на домашния любимец с моркови ще доведе до повишена жизненост, укрепване на имунната система и стимулиране на регенерационните способности на организма.

Цветята от маточина са ценен източник на витамин С и каротин. В допълнение към това цветята от маточина съдържат естествени пигменти, за които се слави, че показват антиоксидантни способности.

Използвайте купичките като допълнителна храна за гризачи и зайци.
Предложете купи с различни пълнежи, за да разнообразите и обогатите диетата на домашния любимец.

Състав:

Морков
ливадни треви
сушен морков
производни от растителен произход

НЕВЕН
ливадни треви
невен цветя
производни от растителен произход

Маточина
ливадни треви
цветя
производни от растителен произход

 

 

Код: 32370 Категория:
Little one
magnifier