zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Little One вкуснa купичka от ливадни треви 65гр

3.50 лв.

Вкусна порция ливадна закуска

Вкусната купичка е лакомство-играчка, която е разработена специално за гризачи и зайци. Направена е от ароматни ливадни треви и е изпълнена с една от шестте вкусни и полезни съставки: пащърнак, тиквички, ябълка, тиква, морков или рози. Тази играчка ще забавлява вашия домашен любимец за дълго време и ще служи като инструмент за грижа за зъбите. Освен това е перфектен източник на витамини, минерали и фибри, необходими за правилното храносмилане на гризачи и зайци.

Магданозът е богат на витамин С и витамини от група В, както и на етерични масла, които тонизират и имат положителен ефект върху метаболизма на гризачи и зайци.

Тиквата е ценен източник на бета-каротин и витамин D, необходими за здравата костна и хрущялна тъкан, както и за нервната система.

Морковът съдържа високи нива на каротин, калий, желязо, фосфор, витамин С и фолиева киселина. Редовната добавка на моркови към диетата на домашния любимец ще го подобри, както и ще засили имунната му система и ще стимулира процесите на регенерация на тялото.

Розовите пъпки са богати на фибри, витамин С и етерични масла, които имат положителен ефект върху състоянието на кожата и козината, както и са необходими за правилното храносмилане.

Тиквичките са ценен източник на витамини и минерали, но в същото време са с ниско съдържание на калории. Те благоприятно влияят върху състоянието на кожата на домашния любимец и храносмилането, освен това насърчава елиминирането на излишната вода и токсините.

Допълнението с ябълка към диетата на домашния любимец помага за укрепване на имунитета и детоксикация на тялото на домашния любимец. Всичко се дължи на високото съдържание на витамини, желязо и пектин.

Използвайте купичките като допълнителна храна за гризачи и зайци.
Предложете купи с различни пълнежи, за да разнообразите и обогатите диетата на домашния любимец.

Състав:

Купичка пъщарнак:
ливадни треви
сушен пащърнак
производни от растителен произход

Купичка с тиквички
ливадни треви
сушени тиквички
производни от растителен произход

Купичка с ябълки
ливадни треви
сушена ябълка
производни от растителен произход

Купичка с тиква
ливадни треви
сушена тиква
производни от растителен произход

Купичка с морков
ливадни треви
сушен морков
производни от растителен произход

Купичка с розови пъпки
ливадни треви
сушени розе
производни от растителен произход

 

 

 

Код: 32380 Категория:
Little one
magnifier