zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Mio Шампоан Лайм 250мл.

6.40 лв.

Изчерпан

Шампоан за кучета и котки

Свойства: Продукт за почистване, специално приготвен за котки и кучета. Аргановото масло подхранва корените на козината, като придава мекота, жизненост и блясък на косъма и намалява факторите, причиняващи лоши миризми, като улеснява разресването. 

Приложение : Почистващ продукт за водна пяна за котки и кучета. 

Метод и дозировка на приложение: Използва се външно. Котката или кучето, което трябва да се измие, се накисват, така че нито едно място да не остане сухо, шампоанът се пени на ръка. Изплакнете с топла вода, подсушете внимателно с помощта на сушоар, срешете котката или кучето с чист и сух гребен. Грижите могат да се прилагат на интервали от 21-28 дни. 

Да не се използва при котки и кученца под 6-седмична възраст. Продуктът не трябва да се прилага върху очите, ушите, половите органи и всякакви открити рани. 

Нежелани ефекти: рядко може да се появи суха кожа и пърхот. В случай на този ефект, продуктът трябва да бъде спрян за 14-21 дни. В случай на свръхчувствителност се консултирайте с ветеринарен лекар. 

Обща информация: Не забравяйте да прочетете инструкциите за експлоатация. Съхранявайте продукта на място, недостъпно за деца. Нанасяйте само върху домашни любимци и не се смесвайте с други продукти за почистване на домашни любимци. Избягвайте контакт с очите, изплакнете очите с много вода. 

Условия за съхранение и срок на годност: Съхранявайте продукта на стайна температура. Срок на годност е 3 години от датата на производство. Серийният номер, датите на производство и срока на годност са на бутилката.

Произход: Tisert - Турция

 

Код: PK003 Категория:
magnifier