zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Nestor Премиум храна за чинчила с люцерна, глухарче и шипка, 320 гр

3.50 лв.

Храна за чинчили

ЧЕСТИТ ПО ПРИРОДАТА - това е идеално подходяща и балансирана храна PREMIUM с люцерна, глухарче и плодове от дива роза, специално предназначена за чинчили. Хранителната смес не съдържа изкуствени съставки, оцветители и консерванти. Всички негови елементи са внимателно подбрани в съответствие с нуждите и хранителните изисквания на чинчилите. Той помага да се защити здравето на гризачите и им дава жизнени сили, получени директно от природата.

Люцерната съдържа много фибри, които са основни за функционирането на храносмилателната система на чинчилата. Той е източник на калций и протеини, съдържа много бета-каротин, хлорофил и мастноразтворими витамини, главно А и К. Има пречистващ ефект. Също така значително количество метионин и цистеин в протеина на люцерна имат положителен ефект върху козината.

Глухарчето прочиства организма от вредните продукти на метаболизма, улеснява храносмилането, има диуретично и противовъзпалително действие, укрепва имунитета. Съдържа витамини А, В, С, D и силициева киселина, които укрепват хрущяла. Поради наличието на инулин, той действа като антидиабетно средство, като помага за регулиране на метаболизма на въглехидратите.

Дивата роза е перфектен източник на витамин С, съдържа витамини А, В1, В2, Е, К, фолиева киселина, каротеноиди, флавоноиди, органични киселини. Плодовете на дивата роза предпазват от възпаления, укрепват имунната система на организма; предпазват от скорбут.

Състав:

царевични люспи
сушени зърна от рожков
царевица
раирани слънчогледови семки
черни слънчогледови семки
ядки
витаминни пелети
ечемик
овес
грахови люспи
пшеница
сушени ябълки
сушена люцерна 3,50%
глухарче 1,5%
шипки 1,5%
сух глог
изсушен черен трън
ленено семе
тиквени семена

 

Код: 135 Категория:
Nestor
magnifier